1. New Cars
 2. Aygo X
Odaberite

Aygo X
Vožnja na visokom nivou

Novo iskustvo gradske vožnje je spremno. Odbrojavanje do lansiranja modela Aygo X je otpočelo! Nadahnut modernim urbanim životom, sa svojom izdignutom karoserijom, velikim aluminijumskim felnama i visokim položajem za vožnju, naš smeli, kompaktni krosover uzdiže grad na nove visine. Uživajte u samopouzdanju koje samo skladni krosover može da pruži. Sa jedinstvenim, dvobojnim izgledom i prepoznatljivim dizajnom, Aygo X se izdvaja od svih ostalih na putu. Nemojte samo pratiti trendove – kreirajte ih i pogledajte ulice iz nove perspektive, sa novom Toyotom Aygo X.

Zbog ovoga je vredno čekati

 • Gradska vožnja - ponovo izmišljena

  Najbolje stvari dolaze u malim pakovanjima. Aygo X je neizmerno kompaktan automobil koji osvaja stavom. Prkosi uobičajenom, nudeći pregršt samopouzdanja i krosover osećaja  za visoku vožnju, ali sa jedinstvenim karakteristikama i agilnošću skladnog gradskog automobila. Povišen položaj sedenja dovodi vas u nivo sa gradskim saobraćajem, dok maksimalno prošireno vetrobransko staklo pruža najbolju vidljivost ikada. Napredni S-CVT menjač čini gradsku vožnju brzom, glatkom i zabavnom, dok kompaktna konstrukcija, kamere i senzori olakšavaju parkiranje i na najmanjim prostorima.

  Sada možete sedeti visoko, osećati se samopouzdano i imati kontrolu u zakrčenom gradskom saobraćaju. To je gradska vožnja kakvu nikada ranije niste iskusili.

 • Najzgodniji krosover u gradu

  Aygo X podiže temperaturu smelim i nepogrešivim dizajnom. Dvobojna karoserija ulepšava izgled, odišući originalnošću i razigranim karakterom. Upadljivi LED farovi jasno osvetljavaju put, dok dizajn zadnjih svetala zadržava kultni oblik vizuelnog Aygo potpisa. Impozantni 18-inčni aluminijumski točkovi ispod velikih blatobrana daju Aygou X širu siluetu, pružajući mu elegantnu i samouverenu pojavu na putu, gde god da krenete.

  Unutra, Aygo X nudi prostranu i udobnu unutrašnjost, punu luksuznih detalja dizajniranih da podstaknu laku interakciju između vozača i saputnika. Ova vrhunska atmosfera sa osećajem dobrodošlice  poboljšana je kvalitetom koji se oseća pod prstima, neprevaziđenim u klasi. Osmišljeni detalji se mogu naći svuda, od veštih prošivki na sedištima do rešenja za smeštanje stvari, napravljenih sa punom brigom o putnicima.

 • Vožnja sa pogledom na nebo. Opustite se

  Uzbuđeni ste što sedite visoko dok vozite? Samo sačekajte dok ne povučete i otvorite praktični platneni krov kojim je opremljen Aygo X. Jednostavno, ništa se ne može uporediti sa posmatranjem sveta oko sebe sa svih pet čula. Toplina sunca na licu. Vetar u kosi. Prizori i zvuci užurbanog gradskog života svuda oko vas. Neka svetlost preplavi i krstari ulicama u stilu modela Aygo X Air.

 • Povezan sa vama i vašim gradom

  Aygo X je više od gradskog automobila. To je produžetak vašeg uvek povezanog načina života. Intuitivan za upotrebu, jednostavan za povezivanje, vaš Aygo X je pun rešenja koja ga čine vašim pametnim telefonom na točkovima. Toyota Smart Connect nudi besprekorno bežično povezivanje telefona na multimediju. Uživajte u muzici dok vozite i slušajte svoje omiljene plejliste u vrhunskom kvalitetu na JBL audio sistemu. HD ekran dijagonale 9 inča prikazuje sve što vam je potrebno – bežičnu navigaciju, informacije o stanju na putevima u realnom vremenu, kao i pametno parkiranje i pametno punjenje goriva. Od izbegavanja saobraćajnih gužvi do diktiranja poruka; od daljinskog rashlađivanja kabine do zaključavanja i otključavanja vrata iz aplikacije MyT, Aygo X je uvek pri ruci da pomogne – kako u pokretu, tako i pomoću pametnog telefona.

 • Koji je vaš začin?

  Dostupan u izboru od četiri dvobojne kombinacije u bojama začina, Toyota Aygo X je skrojen po vašim ukusima. Bilo da ste zabavni i vatreni u Chilli crvenoj boji, avanturisti u Cardamon zelenoj, živahni i originalni u plavoj Juniper, ili prefinjeni u Ginger nijansi; bilo ko da ste, postoji ukus koji se može dočarati. Svaki začin se takođe harmonično usklađuje sa šemom boja unutrašnjosti za istinski vrhunski osećaj. Budite hrabri i pokažite stav bez obzira na svoj ukus.

Toyota Aygo X: Nova generacija nudi dostupan stil i zabavu

Saznajte više