PREMIUM TOYOTA OSIGURANJE

Maksimalno pokriće uz minimalnu doplatu!
Ekskluzivna ponuda Wiener Städtische osiguranja za Toyota vozače

Obezbedite sebi mir i zaštitu sa novim, nenadmašnim i jedinstvenim proizvodom.
Sada za Vaš vrhunski automobil imate i najbolju zaštitu od nepredviđenih rizika.PREMIUM TOYOTA osiguranje omogućava:

Novo vozilo u slučaju totalne štete ili krađe vozila starosti do 5 godina!
• mogući bonus od 50% već nakon 3. godine sa zaštitom od malusa kod prve štete
• posebno povoljne uslove procene štete
• lako i brzo podnošenje odštetnih zahteva u TOYOTA servisu
• popravke sa isključivo originalnim TOYOTA rezervnim delovima
• zamensko vozilo do 5 dana u jednoj godini osiguranja.


logo wiener

Za slučaj krađe ili totalne štete, sa PREMIUM TOYOTA osiguranjem možete osigurati Vaše automobile do 5 godina starosti. U tom slučaju dobijate novo TOYOTA vozilo u novonabavnoj vrednosti osiguranog vozila, umanjenoj samo za iznos ugovorenog učešća.

Uđite u krug zadovoljstva i sigurnosti u kome su već zadovoljni vlasnici TOYOTA vozila, TOYOTA proizvođač automobila vrhunskog kvaliteta i Wiener Städtische osiguranje, pouzdani partner za Vašu sigurnu budućnost.

Info telefon za osiguranje Toyota vozila: 011 220 9805 (radnim danom: 08-20h, subotom: 09-14h)

Ovo osiguranje se ne može ugovoriti sa kupcima koji kupovinu finansiraju putem lizinga ili kredita banaka sa obaveznom vinkulacijom.

Saznajte više

Ichiban 2021 Ichiban 2021 Toyota nagrađuje svoje najbolje partnere u Evropi kako bi obezbedila još bolju uslugu za vlasnike vozila ove marke Toyotin park za buduće generacije Toyotin park za buduće generacije Toyota Srbija podržala je inicijativu i projekat nastavnika i učenika osnovne škole „Stojan Novaković“ iz Šapca i donacijom sadnica dala doprinos kreiranju buduće ekološke učionice. Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Žiri World Car Award, sastavljen od preko 90 specijalizovanih novinara iz čitavog sveta, proglasio je Akija Toyodu za Svetsku automobilsku ličnost godine za 2021. Toyota pokreće KINTO Europe Toyota pokreće KINTO Europe Nova kompanija za inovativne usluge mobilnosti u regionu