Garancija

Toyota

Nama, zaposlenima u Toyoti, kupci su uvek najvažniji. Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Garancija tokom COVID-19 pandemije

Garancija nudi sigurnost

Naša se garancija odnosi na garanciju kvaliteta naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost kvalitetu, besprekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka upotrebom naših proizvoda osetite najveći mogući užitak. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čoveka i uvereni smo, u što ćete se uveriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.

Uslovi garancije

5-godišnja garancija na vozilo pokriva bilo kakav defekt nastao tokom proizvodnje delova ili sklapanja vozila. Ona važi pet godina pri normalnoj upotrebi, bez ograničenja pređenih kilometara. Ako je vozilo onesposobljeno usled kvara (nastalog kao posledica defekata pokrivenih garancijom), biće nadoknađeni troškovi vuče vašeg vozila do najbližeg ovlašćenog servisa Toyote.

5-godišnja garancije na hibridne delove pokriva određene komponente hibridnog pogona. Ona važi 5 godina ili 100,000 km, šta pre nastupi.

3-godišnja garancija na boju pokriva pojavu površinske rđe na karoseriji i oštećenja boje na bilo kom delu karoserije, koja se pojave kao greška nastala tokom procesa proizvodnje i važi 3 godine, bez obzira na pređeni broj kilometara.

12-godišnja garancija na koroziju pokriva perforaciju karoserije (iznutra ka spolja) koja se pojavila kao posledica korozije uzrokovane greškom u materijalu ili proizvodnji, bez obzira na pređeni broj kilometara.

Toyota hibridi sa 10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju

10 godina bezbrižnosti na hibridnu bateriju je još jedan dobar razlog zašto da vozite hibridno vozilo.

Toyota je za sve kupce hibridnih modela osigurala još bolje pogodnosti.
Toyotina napredna Hybrid Synergy Drive® tehnologija samodopunjujućeg hibrida, inteligentno udružuje električni i benzinski motor osiguravajući jednostavnu i opuštenu vožnju uz automatski menjač u standardnoj opremi, bez potrebe punjenja baterije, ekonomičnu potrošnju i niske emisije štetnih gasova.

10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju ostvaruje se besplatnim pregledom hibridnog sistema jednom godišnje do 10 godina starosti vozila.
Uz opštu garanciju od 5 godina bez ograničenja kilometraže i 5 godina asistencije Eurocare koja pokriva čitavu Evropu, 10-godišnja bezbrižnost za hibridni sistem dodatno osnažuje ponudu Toyota hibrida.

Jedna od najvećih predrasuda vezanih za hibridna vozila jeste pitanje pouzdanosti hibridnog sistema i trajanje hibridne baterije. Uz redovnu besplatnu kontrolu hibridnog sistema i baterije, obezbeđuje se sigurnost i bezbrižnost za sistem do 10 godina.
Proverite ponudu Toyota hibridnih modela - Toyota ima hibrid za svakoga!

Toyotina dodatna oprema

Toyotina dodatna oprema je kreirana i napravljena sa jednakom pažnjom, kvalitetom i posvećenošću detaljima kao i Toyotina vozila. Skrojena za vašu Toyotu, savršeno se uklapa i daje vaš lični pečat stilu, udobnosti i praktičnosti. Pošto je testirana u najsurovijim uslovima, možete biti potpuno uvereni u njenu pouzdanost i trajnost. Za vašu dodatnu sigurnost, svaki deo originalne Toyotine dodatne opreme ima trogodišnju garanciju, kada je kupljen zajedno sa vozilom*.

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Toyota Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.