Garancija

Toyota

Nama, zaposlenima u Toyoti, kupci su uvek najvažniji. Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Garancija nudi sigurnost

Naša se garancija odnosi na garanciju kvaliteta naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost kvalitetu, besprekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka upotrebom naših proizvoda osetite najveći mogući užitak. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čoveka i uvereni smo, u što ćete se uveriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.

Uslovi garancije

5-godišnja garancija na vozilo pokriva bilo kakav defekt nastao tokom proizvodnje delova ili sklapanja vozila. Ona važi pet godina pri normalnoj upotrebi, bez ograničenja pređenih kilometara. Ako je vozilo onesposobljeno usled kvara (nastalog kao posledica defekata pokrivenih garancijom), biće nadoknađeni troškovi vuče vašeg vozila do najbližeg ovlašćenog servisa Toyote.

5-godišnja garancije na hibridne delove pokriva određene komponente hibridnog pogona. Ona važi 5 godina ili 100,000 km, šta pre nastupi.

3-godišnja garancija na boju pokriva pojavu površinske rđe na karoseriji i oštećenja boje na bilo kom delu karoserije, koja se pojave kao greška nastala tokom procesa proizvodnje i važi 3 godine, bez obzira na pređeni broj kilometara.

12-godišnja garancija na koroziju pokriva perforaciju karoserije (iznutra ka spolja) koja se pojavila kao posledica korozije uzrokovane greškom u materijalu ili proizvodnji, bez obzira na pređeni broj kilometara.

Toyota hibridi sa 10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju

10 godina bezbrižnosti na hibridnu bateriju je još jedan dobar razlog zašto da vozite hibridno vozilo.

Toyota je za sve kupce hibridnih modela osigurala još bolje pogodnosti.
Toyotina napredna Hybrid Synergy Drive® tehnologija samodopunjujućeg hibrida, inteligentno udružuje električni i benzinski motor osiguravajući jednostavnu i opuštenu vožnju uz automatski menjač u standardnoj opremi, bez potrebe punjenja baterije, ekonomičnu potrošnju i niske emisije štetnih gasova.

10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju ostvaruje se besplatnim pregledom hibridnog sistema jednom godišnje do 10 godina starosti vozila.
Uz opštu garanciju od 5 godina bez ograničenja kilometraže i 5 godina asistencije Eurocare koja pokriva čitavu Evropu, 10-godišnja bezbrižnost za hibridni sistem dodatno osnažuje ponudu Toyota hibrida.

Jedna od najvećih predrasuda vezanih za hibridna vozila jeste pitanje pouzdanosti hibridnog sistema i trajanje hibridne baterije. Uz redovnu besplatnu kontrolu hibridnog sistema i baterije, obezbeđuje se sigurnost i bezbrižnost za sistem do 10 godina.
Proverite ponudu Toyota hibridnih modela - Toyota ima hibrid za svakoga!

Toyotina dodatna oprema

Toyotina dodatna oprema je kreirana i napravljena sa jednakom pažnjom, kvalitetom i posvećenošću detaljima kao i Toyotina vozila. Skrojena za vašu Toyotu, savršeno se uklapa i daje vaš lični pečat stilu, udobnosti i praktičnosti. Pošto je testirana u najsurovijim uslovima, možete biti potpuno uvereni u njenu pouzdanost i trajnost. Za vašu dodatnu sigurnost, svaki deo originalne Toyotine dodatne opreme ima trogodišnju garanciju, kada je kupljen zajedno sa vozilom*.

Pročitajte više o Toyoti

Toyota Proace City Toyota Proace City Toyota objavljuje svetsku premijeru novog kompaktnog teretnog vena Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Reli Meksiko Reli Meksiko Tanak i TOYOTA GAZOO Racing tim završili su na visokoj drugoj poziciji u Meksiku Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Na sajmu automobila u Ženevi premijerno su predstavljene dve nove verzije Toyota Corolle – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.