Toyota originalno motorno ulje

Životna snaga Vaše Toyote

Kao što je i nama potrebna voda kako bismo funkcionisali, biljkama sunčeva svetlost, i motoru Vašeg automobila je potrebna zaštita motornog ulja kako bi preživeo i nastavio da pruža ono najbolje.

Naši motori su dizajnirani da izdrže ceo životni vek pružajući maksimalne performanse, efikasnost i pouzdanost, bez obzira na uslove. Kako bi se ovo ostvarilo, potreban je redovan servis kao i ulje visokog kvaliteta.

Toyota originalno motorno ulje - Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je jedino motorno ulje koje je specijalno dizajnirano za Vaš automobil. Za razliku od ostalih brendova, TGMO ulja su testirana i razvijena u Toyoti kako bi se obezbedilo najbolje zadovoljenje svih potreba Vašeg motora.

Evo samo nekoliko razloga zašto će Vaš motor imati koristi od TGMO:
  • Zaštita: Jak, tanak zaštitni sloj omogućava delovima motora da rade zajedno. Bez njega, motor bi se pregrejao.
  • Snaga: Pomaže u zatvaranju praznine između klipa i zida cilindra, omogućavajući Vašem motoru da pruži maksimalnu snagu.
  • Ekonomičnost: Omogućava glatko funkcionisanje motora, što smanjuje količinu neiskorišćene energije, a samim tim i potrošnju.
  • Pouzdanost: Pomaže u sprečavanju stvaranja naslaga, ostavljajući Vaš motor čistim.
  • Dugovečnost: Neutrališe kiseline poput rđe koja se stvara tokom sagorevanja, sprečavajući pojavu korozije na duže vreme.
  • Svestranost: Uverava Vas da će Vaš motor funkcionisati savršeno u širokom spektru vremenskih uslova i načina vožnje.
/
/

Od sintetičkih do mineralnih, imamo ulja čak i za najsurovija godišnja doba i za svaki motor od dizela do benzinca kako biste bili sigurni da ćete naći najbolje rešenje za svoju Toyotu.

Redovnom upotrebom odgovarajućih TGMO motornih ulja, nastavite da uživate u neverovatnim performansama, uštedi goriva i nižim emisijama Vaše Toyote dugi niz godina.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota originalne sijalice Toyota originalne sijalice Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću. Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov. Toyota originalni delovi Toyota originalni delovi Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.