Proizvodi za negu automobila

Brinite o Vašoj Toyoti

Kao i svim stvarima, i Toyoti je potrebno malo ljubavi s vremena na vreme kako bi izgledala savršeno. Sa rešenjima visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov.

/
Sprej za kabinu Ovaj sprej za čišćenje je efikasan za širok spektar materijala, poliranje i čuvanje unutrašnjosti Vašeg automobila.
/
Čišćenje sedišta Ova brzo-delujuća pena će omogućiti da Vaša sedišta izgledaju savršeno.
/
Poliranje automobila Zaštitite karoseriju Vašeg automobila uz vosak za poliranje visokog kvaliteta koji ostavlja izuzetan sjaj.
/
Čišćenje točkova Uklonite blato i prašinu sa svojih točkova i gledajte kako se okreću sa stilom.
/
Odleđivač Primenjena formula brzo odleđuje stakla i onemogućava ponovno zaleđivanje, čime Vam je obezbeđena sigurna vožnja.
/
Čišćenje stakala Ovaj brzi čistač je idealan za čišćenje stakala i ne ostavlja tragove.
/
Korektorni lak Korektorni lak za svaku Toyotu je savršen za popravku sitnih ogrebotina.
/
Korektorna olovka Za male ogrebotine i oštećenja, koristite ovu ekološku olovku koja ostavlja boju visokog kvaliteta.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota originalne sijalice Toyota originalne sijalice Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću. Toyota originalni delovi Toyota originalni delovi Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.