1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Yaris Cross Sol

B-SUV 5 doors

Yaris Cross - Sol - B-SUV 5 doors
Od
34.290 €
1.5 hibrid (HEV)
10 GODINA ILI 185.000 KM

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr

Galerija Yaris Cross

Pogledajte u krugu od 360°

 • Dizajn

  Privucite pažnju grada

  Yaris Cross deli vašu želju da budete primećeni. Bogato iskustvo u proizvodnji SUV-a omogućilo je konstruisanje malih automobila i stvaranje dizajna kojim se ne može pohvaliti nijedan drugi automobil. Naglašeni lukovi točkova, veliki aluminijumski naplaci od 18 inča i prepoznatljiv stil inspirisan linijama dijamanta pružaju istinsku privlačnost ovog SUV-a, prepuštajući vam jedino da samouvereno osvojite grad.

 • Nezaustavljiva energija

  Samopunjivi hibridni sistem četvrte generacije Yaris Crossa čini svaku vožnju opuštenom. Novi 1,5-litarski hibridni agregat sa 116 KS isporučuje performanse i efikasnost koji su nenadmašni u klasi. Neprimetnim prelaskom sa benzinskog, na pogon električnom energijom u pravom trenutku, nagrađeni ste ravnomernim, energičnim ubrzanjem, vrhunskom ekonomičnošću i zadivljujuće niskom emisijom CO2, što doprinosi sposobnosti vozila da putuje još dalje u režimu nultih emisija.

 • Oslonite se na T-Mate sistem

  Zahvaljujući paketu T-Mate, kakva god iznenađenja da vam se dogode tokom dana, Yaris Cross je uvek korak ispred. T-Mate je naziv za sveobuhvatan paket Toyotinih bezbednosnih i naprednih sistema za pomoć vozaču. Od tehnologija aktivne bezbednosti, poput sistema za sprečavanje sudara, do bezbrižnosti uz Toyotin sistema parkiranja, T-Mate vam pruža pomoć u svakoj situaciji, od prometnih auto-puteva do zakrčenih gradskih ulica, pomažući vam da zaštitite sebe, vaše saputnike i druge učesnike u saobraćaju.

 • Prostor koji dopušta životu da teče

  Kada su vam ruke pune, Yaris Cross ima praktično i korisno rešenje otvaranja zadnjih vrata zamahivanjem noge. Njegova fleksibilna, pametna polica na podu prtljažnika može se podesiti kako biste dobili bezbedno podno skladište i povećali prtljažni prostor, a novi Flex kaiš služi za sigurno vezivanje bilo čega, od bicikala do snouborda. Zapremina prtljažnika se može povećati sistemom preklapanja zadnjih sedišta u odnosu 40:20:40, što daje potreban prostor kada je neke stvari nemoguće ostaviti.

Nema sadržaja