1. New Cars
  2. Yaris Cross
  3. Landing
Odaberite

NOVI YARIS CROSS

DOSTUPAN U SALONIMA

POVERENJE U POKRETU

10 godina garancije na hibridnu bateriju i do 10 godina garancije uz Toyota Relax*

Naše iskustvo u proizvodnji gradskih automobila i iskustvo proizvodnje SUV vozila ujedinjeno je u novom modelu Yaris Cross. Viši položaj za vožnju i prostrana unutrašnjost u kombinaciji s hibridnom tehnologijom i pametnim pogonom na svim točkovima (AWD-i), omogućavaju vam da uživate u nepogrešivom stavu SUV-a.

Novi Yaris Cross opremljen je naprednim elementima aktivne bezbednosti koji garantuju sigurniju i prijatniju gradsku avanturu. Napredni Toyota Safety Sense kombinuje funkcije poput upozorenja o napuštanju trake i sistem za zaštitu od sudara, za još veću bezbednost, već u standardnoj opremi.

 

ISKUSITE UŽITAK I SREĆU UZ HIBRIDNO ELEKTRIČNA VOZILA

S PREKO 50% VOŽNJE NA STRUJU, BEZ UTIČNICE

Hibrid sa sistemom Intelligent All-Wheel-Drive

Uz jedinstvenu kombinaciju hibridne snage i pametnog pogona na svim točkovima u Yaris Cross-u ćete se osećati nezaustavljivo. Njegov 1,5-litarski hibridni sistem pruža snažne performanse, zavidnu ekonomičnost i mogućnost potpuno električnog pogona (EV), tako da možete stići još dalje u gradu.

Od prolaska kroz krivinu po jakoj kiši do ubrzavanja na zemljanom putu, pametan pogon na svim točkovima osigurava stabilnost i prenos snage koji će vas uvek izvući iz nevolje. Da biste dobili još veću pomoć kada se uslovi pogoršaju, sistem AWD-i u Yaris Cross-u ima i načine rada Trail (staza) i Snow (sneg). Na zaleđenim, snežnim i blatnjavim putevima, pomaže vam da izbegnete proklizavanje točkova, kako biste ostali na kolovozu i nastavili svojim putem.

 

Smart Cargo

Bilo da idete u prodavnicu ili na planinu Yaris Cross će sve učiniti jednostavnijim. Sa poklopcem prtljažnika koji se otvara pokretom noge i preklapanjem zadnjih sedišta 40:20:40, uvek je spreman da pomogne. Podesiv pod prtljažnika pruža veću zapreminu ili siguran prostor ispod poda, shodno vašim potrebama, dok inovativni podesivi pojasevi sprečavaju pomeranje torbi ili bicikla.

 

Priča o Yaris Cross-u

Upoznajte Yasunorija Suezawu, čoveka koji stoji iza Yaris Cross-a. Glavni inženjer našeg projekta kompaktnog SUV-a odgovoran je za prenošenje vizije u stvarnost. On objašnjava šta mu je bila najveća motivacija i postignuće u razvoju našeg novog automobila, od najboljeg hibridnog AWD-i sistema u klasi do prelepog dizajna i vrhunskih bezbednosnih funkcija.

 

Najvažnije o modelu Toyota Yaris Cross

Uvek u pokretu

Uz povećano odstojanje od tla i povišenom pozicijom vozača, skladni Yaris Cross ohrabriće vas da osvojite grad na svoj način. Sa ugrađenim pametnim pogonom na svim točkovima, prostranom i praktičnom unutrašnjošću za svakodnevne potrebe, ispuniće svaki vaš zahtev, neprestano vas pokrećući.

Nenadmašan u svakoj situaciji

Sa jedinstvenom kombinacijom hibrida i inteligentnog pogona na sva četiri točka, osećaćete se nezaustavljivo u Yaris Crossu. Njegov hibridni sistem sa samopunjenjem pruža performanse i ekonomičnost koja je nenadmašna u klasi, dok AWD-i pogon osigurava pouzdanu kontrolu u svakodnevnoj vožnji ili na klizavim površinama.

Uvek povezan, nikad nespreman

Uz sistem Toyota Smart Connect uvek putujete bez stresa. Novi ekran osetljiv na dodir, u HD rezoluciji, dijagonale 9 inča, daje pristup navigaciji preko interneta, sa obaveštenjima o stanju u saobraćaju u realnom vremenu, kao i mogućnost povezivanja pametnog telefona, uključujući aplikacije  Apple CarPlay™ i Android Auto™. Yaris Cross omogućava udobnost i kontrolu dodirom prsta.

Galerija Yaris Cross

Od prefinjenog dizajna do prostrane unutrašnjosti, istražite načine na koje vam Yaris Cross omogućava da uzmete život u svoje ruke.