1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Corolla Touring Sports Luna

Karavan, 5 vrata

Corolla Touring Sports - Luna - Karavan, 5 vrata
Od
31.900 €
35.200 €
 • Grejani bočni retrovizori
 • Senzor sumraka
 • Standardni krov
2.0 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr

Read timed out


Corolla Touring Sport Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  Dizajn za kojim se okreću

  Ovo je automobil koji izgleda upečatljivo iz svih uglova. Atraktivna niska hauba stvara utisak elegantnog profila, dok izgled prednjeg i zadnjeg dela karakterišu snaga, široka silueta naglašena sportskom rešetkom i modernim LED svetlima.

 • RADOST VOŽNJE

  Hibrid nikada nije bio toliko dobar. Sada imate mogućnost izbor od dva hibridna motora: prvi, 1,8 l hibridni motor pruža ravnomernu, tihu vožnju kakvu biste i očekivali od Toyote. Novi Hybrid Dinamic Force motor zapremine 2,0 l daje nove uzbudljive mogućnosti, obezbeđujući obilje snage i ubrzanje bez napora, što pruža preduslove odlučnu i dinamičnu vožnju koja i svakodnevno putovanje pretvara u radost.

 • BEZBRIŽNOST

  Inovativni Toyota Safeti Sense paket predupređuje moguće opsne situacije i pomaže vam da bolje reagujete. Pored toga, vozač ima i niz inteligentnih funkcija pomoći, uključujući sliku sa zadnje kamere, pregled mrtvog ugla, upozorenje na saobraćaj iza vozila, inteligentnu pomoć prilikom parkiranja i adaptivno, automatsko aktiviranje dugih svetala, kako bi svako putovanje bilo mirno i prijatno. Tako ćete biti sigurni da ste vi i vaši saputnici bezbedniji i opušteniji nego ikada.

 • PAMETAN I PRAKTIČAN

  Dobro osmišljen dizajn prtljažnika daje vam mogućnost da sve ponesete sa sobom, bez obzira da li je to bicikl, torba za golf uku porodični prtljag. Poklopac poda prtljažnika ima dva lica, sa tepihom na jednoj i smolom na drugoj strani. Da biste dobili još prostora, jednostavno spustite poklopac niže. Potrebno vam je još više prostora? Samo povucite ručicu i sedišta se automatski preklapaju. A kada nosiste svoj pametni ključ, samo podvucite stopalo ispod zadnjeg branika i vrata se automatski otvaraju i zatvaraju.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite