1. New Cars
Odaberite

Odaberite paket opreme

3 Opcije

 • Toyota C-HR - C-ENTER - SUV 5 vrata

  Toyota C-HR C-ENTER

  Hybrid
  SUV 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  30.490 €

  33.700 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2
  • Potrošnja
   4.9 l/100 km
  • Emisije CO2
   110 g/km
 • Toyota C-HR - C-HIC - SUV 5 vrata

  Toyota C-HR C-HIC

  Hybrid
  SUV 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  36.600 €

  39.600 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2
  • Potrošnja
   5.3 l/100 km
  • Emisije CO2
   120 g/km
 • Toyota C-HR - C-LUB - SUV 5 vrata

  Toyota C-HR C-LUB

  Hybrid
  SUV 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  37.800 €

  40.800 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2
  • Potrošnja
   5.3 l/100 km
  • Emisije CO2
   119 g/km

Šta biste želeli da uradite sada?

Zaboravite na obično

Mi u Toyoti verujemo da se vaš karakter ogleda u vašem automobilu: to je izuzetan stil sa istinskim samopouzdanjem koje prevazilazi uobičajeno. Sa inovativnom hibridnom tehnologijom koja upotpunjuje upečatljiv izgled, kultna Toyota C-HR je vaš idealan partner na putu.

Usudite se i budite različiti

Izdvojte se u svetu punom dobro poznatih rešenja. Moderan kupe ugaonog dizajna i kompaktne siluete, Toyota C-HR hrabro krši pravila. Njene široke linije i zadivljujuća snaga pretvaraju se u zasluženu odu najboljem SUV automobilu koji možete pronaći.

Nenadmašne hibridne performanse

Toyota C-HR ima sve što vam je potrebno za životnu avanturu. Izuzetno efikasan, nudi trenutno ubrzanje koje čini preticanje lakšim, izvršavajući lako sve vaše želje u vožnji kako biste mogli da savladate bilo koji put. Otključajte svet uz Toyota C-HR.

Detalji u centru pažnje

Udobna sedišta obuhvataju svaku konturu, dok detalji sa dijamantskom šarom dodaju notu luksuza. Meke površine, u kontrastu sa sjajnocrnim detaljima, donose osećaj savremenosti u unutrašnjosti. U smiraj dana, ambijentalno osvetljenje obasjava kabinu plavim sjajem.

Neka vas svako putovanje obuzme

Tehnologija unapređuje svako putovanje. Povežite pametni telefon da biste uživali u besprekornom povezivanju uz aplikacije Apple Carplay i Android Auto koje su integrisane u kontrolni ekran. Koristite i ekran osetljiv na dodir od 8 inča da biste pristupili svim svojim listama za reprodukciju, navigaciju i još mnogo toga – ne zaustavljajući život.
 • Život počinje kada se povežete Upoznajte sistem Toyota Smart Connect. Njegov revolucionarni paket Premium Connectivity vam omogućava da uživate u besprekornoj navigaciji na internetu, glasovnom agentu, kao i u informacijama o saobraćaju i događajima na putu u realnom vremenu. Dođite do svake destinacije na vreme, uz inteligentnu multimediju koja radi teži deo posla umesto vas.
 • Napredna i intuitivna multimedija Novi multimedijalni ekran osetljiv na dodir dijagonale 8 inča omogućava vam da jednim dodirom pristupite svim važnim informacijama o vožnji. Za to vreme, aplikacija MyT brine o svemu ostalom – od lociranja vašeg automobila do poboljšanja vaše hibridne vožnje.
 • Putovanje kao muzički doživljaj Svi volimo neki svoj ritam, zbog čega vam vrhunski Toyotin C-HR audio JBL sistem pruža uverljiv kvalitet zvuka poput onog na svirci uživo. Gde god da idete, život ima zvučnu podlogu, pa neka bude glasno.

Toyota T-Mate - sa vama radi bezbednijeg putovanja

Da bi obezbedio najbolje bezbednosne funkcije u svojoj klasi, Toyoyta C-HR ima ugrađen paket T-Mate, koji je vaš koristan partner u vožnji. T-Mate je skup sistema namenjenih kao podrška vozaču, kao i sa ciljem da vožnju učini bezbednijom, bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili po gradskim ulicama. T-Mate će se pobrinuti da ste uvek u sigurnim rukama. Lista u nastavku predstavlja izbor najznačajnijih rešenja, a kompletan sadržaj paketa T-Mate za model Toyota C-HR otkrijte u konfiguratoru automobila.
 • Monitor mrtvog ugla (BSM)

  Naš sistem (Blind Spor Monitor) za praćenje mrtvog ugla upozorava vozača na bilo koje vozilo koje možda nije primetio u svojim bočnim retrovizorima. Ovo je posebno korisno prilikom preticanja.

 • Upozorenje na vozila iza, sa automatskim kočenjem (RCTAB)

  Kada izlazite sa parkinga vožnjom unazad, parking senzori uočavaju vozila koja dolaze sa leve ili desne strane, ili postavljene objekte pozadi, šalju upozorenje, a potom se aktiviraju kočnice, sprečavajući da dođe do sudara.

 • Inteligentno upozorenje na prepreke ispred i iza (ICS)

  Inteligentno ime, pametan po prirodi - ovaj sistem upozorava vozača na prepreke ispred i iza automobila i automatski koči kako bi sprečio sudar.

 • Upozorenje na mogućnost sudara (PCS)

  Naš Pre-Collision sistem upozorenja na moguće nezgode može uočiti opasnost i pomoći vam da izbegnete sudar sa drugim vozilima, pešacima i biciklistima. Funkcioniše tako što upozorava vozača audio i vizuelnim signalima i pruža pomoć pri kočenju. Ako vozač ne uspe da zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile sudar ili ublažile posledice.

 • Prilagodljivi tempomat punog opsega brzine (ACC)

  Ovaj sistem (Adaptive Cruise Control) vas drži na minimalnoj, unapred podešenoj udaljenosti od vozila ispred. Ako se ovo rastojanje smanji, sistem najpre smanjuje vašu brzinu, a u slučaju potrebe, na kraju će se aktivirati i kočnice i svetla za kočenje. Prilagodljivi tempomat punog opsega može potpuno zaustaviti automobil u slučaju da se vozilo ispred zaustavi i ponovno ga pokrenuti nakon laganog pritiska na papučicu gasa ili ACC prekidač. Ako je vaš automobil opremljen sistemom za čitanje saobraćajnih znakova (RSA), tempomat će takođe prepoznati ograničenja brzine na putu kojim vozite i predložiti sva potrebna prilagođavanja.

 • Pomoć za održavanje vozne trake (LTA)

  Naš Lane Trace Assist sistem pomoći pri praćenju trake je konstruisan da bi vožnju auto-putem učinio bezbednijom. Drži vas u sredini vaše trake, a ukoliko počnete da skrećete sa nje, pomoć pri upravljanju će lagano upravljati vašim automobilom kako bi ispravio njegov pravac.

 • Automatska duga svetla (AHB)

  Automatski sistem dugih svetala (Automatic High Beam) prati situaciju na putu kako bi uočio svetla sa vozila koja dolaze iz suprotnog smera. Ako detektuje farove, sistem automatski isključuje duga i uključuje kratka svetla. Kada vozila prođu, sistem automatski ponovo uključuje duga svetla. Rezultat? Sigurnija noćna vožnja za vas i druge učesnike u saobraćaju.

TOYOTA C-HR GALERIJA

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više