1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Aygo X X-PLAY

Hatchback, 5 vrata

Aygo X - X-PLAY - Hatchback, 5 vrata
Od
19.090 €
19.290 €
1.0 benzin

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Aygo X Galerija

Pogledajte u krugu od 360°

 • Dizajn

  Najpoželjnij krosover u gradu

  Aygo X podiže temperaturu smelim i nepogrešivim dizajnom. Dvobojna karoserija ulepšava izgled, odišući originalnošću i razigranim karakterom. Upadljivi LED farovi jasno osvetljavaju put, dok dizajn zadnjih svetala zadržava kultni oblik vizuelnog Aygo potpisa. Impozantni 18-inčni aluminijumski točkovi ispod velikih blatobrana daju Aygou X širu siluetu i pružaju mu elegantnu i samouverenu pojavu na putu, gde god da krenete.

 • Vođen impulsom

  Inovacije će vam omogućiti da odmah osvojite grad. Toyota Aygo X sa snažnim odzivom i kontrolom, vrhunski je automobil za vožnju u modernim urbanim sredinama, pa i više od toga. Sa izdignutom pozicijom sedišta, možete bez brige uživati u osećaju vožnje na visokom nivou. Dugačak samo 3,7 metara i sa najmanjim prečnikom okretanja u klasi, Aygo X je kompaktan, okretan i lak za parkiranje – čak i u zagušenim sporednim ulicama. Automatski menjač sa brzim odzivom besprekorno reaguje na vaš stil vožnje, a glatko menjanje brzina čini vožnju po gradu lakom i prijatnom.

 • Iznenađujuće prostran

  Kompaktan spolja, ali prostran iznutra, Aygo X je pun iznenađenja. Sa kapacitetom prtljažnika do 231 litara, dobićete najveći prtljažnik u klasi, napravljen za praktičan način života. Uživajte u pametnom dizajnu koji omogućava lak utovar prtljaga, sa mogućnošću da zajedno smestite prtljag srednje i kabinske veličine. Vaš Aygo X ima spreman prostor za svaki dan u gradu, pa i više od toga.

 • Samopouzdanje na svakom koraku

  Ostanite fokusirani i sigurni širom grada. Aygo X je opremljen mnoštvom poboljšanih bezbednosnih rešenja kako biste uvek bili sigurni na putevima. T-Mate kombinuje Toyota Safety Sense* sistem sa drugim aktivnim tehnologijama za pomoć pri vožnji i parkiranju da biste sve držali pod kontrolom. Bilo da ste na auto-putu, u gradu ili na parkingu - uvek ste u sigurnim rukama modela Aygo X. (* Standardno za sve razrede.)