1. Discover Toyota
  2. Naši brendovi i usluge
  3. Toyota
Odaberite

Toyota brend

Idemo još dalje
U potrazi za srećnijim kretanjem uvek idemo dalje, nadmašujući očekivanja danas i predviđanjem očekivanja kupaca sutra.

Poverenje

Bilo da se radi o karakteristikama vozila, proizvodnim procesima, brizi za životnu sredinu ili budućnosti automobila - Toyotini inženjeri i dizajneri uvek koriste svoj talenat i strast ka pronalaženju načina da stvari poboljšaju.

Ta tradicija kontinuiranog unapređenja dovela nas je do toga da svojim kupcima obezbedimo automobile premijum kvaliteta, uz pouzdane usluge i transparentne procedure za kupce.

Pametno

Mi u Toyoti nastojimo da nadmašimo očekivanja i budemo nagrađeni osmehom. Našim kupcima nudimo bezbedno i inovativno iskustvo vožnje koje je lako integrisati u njihov svakodnevni život.

Naša maloprodajna mreža pruža personalizovanu podršku, stvarajući nezaboravno korisničko iskustvo. Zbog toga smo iz godine u godinu najbolje rangirani u anketama o zadovoljstvu kupaca.

Radost

Naša kompanija ima veliku strast za automobile i uživanje u vožnji, bilo na putu ili trkačkoj stazi. Cilj nam je da svako putovanje svima učinimo zaista prijatnim.

To znači da razmišljamo o jedinstvenim potrebama mobilnosti svake osobe i da brinemo ne samo o našim vozačima, već i o svima na koga utiču naša vozila i usluge.

Vizija

Toyota je oduvek videla svet malo drugačije. Tamo gde drugi vide prepreke, mi vidimo priliku. Zato smo bili pioniri na putu ka nultim emisijama. Ali, za nas je to samo početak. Želimo da idemo još dalje.

Od gradova koji se napajaju samo čistim vodonikom do rešenja za mobilnost koja koriste svima, nastojimo da stvorimo inkluzivnije i održivije društvo. Bolji svet.