Do nove Toyote iz udobnosti vaše fotelje

Usled novih okolnosti i potrebe naših kupaca da brzo i jednostavno, iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze, dođu do tačnih i pouzdanih informacija ili ponuda o Toyota modelima, osmislili smo inovativnu funkcionalnost „Do nove Toyote iz vaše fotelje“. Sada ste u mogućnosti da u par klikova sa vašeg računara, tableta ili telefona stupite u kontakt sa vama najbližim Toyota prodajnim savetnikom. Naše ljubazno osoblje na raspolaganju vam je putem različitih komunikacijskih platformi. Sada na najjednostavniji način možete:

• Saznati sve o vozilu koje vas zanima direktno od prodajnog savetnika, bez potrebe da idete u salon
• Dobiti savetovanje za pravu Toyotu koja odgovara vašim potrebama
• Rezervisati i dogovoriti test vožnju
• Dobiti ponudu za vozilo i Toyota osiguranje
• Zakazati termin za procenu vrednosti vašeg polovnog vozila u slučaju da ste zainteresovani za kupovinu „staro za novo“

step one
Odaberite vozilo

Proverite aktuelne ponude vozila dostupnih za brzu isporuku ili otkrijte našu gamu i konfigušiite vozilo koje odgovara vašim potrebama.
step one
Odaberite željeni način kontakta

step one
Pošaljite upit
Pošaljite informativni upit ili zakažite besplatnu test vožnju putem online obrasca. Odabrani Toyota partner će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Kliknite za više »
step one
Kontaktirajte prodavca
Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h.
Kliknite za više »
step one
Live Chat
Naši live chat operateri na raspolaganju su Vam radnim danima od 09 – 21h i subotom od 09 -15h. Oni Vam mogu pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Saznajte više

Toyota Corolla Sedan GR Sport Toyota Corolla Sedan GR Sport Najatraktivnija verzija Corolle Sedan do sada Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Dobro poslovanje Toyote u prvoj polovini 2020. godine Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako nameravate da vozite automobil nakon dužeg perioda neupotrebe, dobra ideja je proveriti svoje vetrobransko staklo pre nego što krenete na put. ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge.
Vaša podešavanja kolačića
Kolačići se koriste za pružanje najboljeg iskustva na našoj veb stranici, za pružanje usluga i alata nezavisnih proizvođača, kao i da nam pomognu da razumemo i poboljšamo način na koji veb stranica funkcioniše, kao i za oglašavanje. Preporučujemo da zadržite sve ove kolačiće, ali ako se ne slažete, možete ih lako promeniti klikom na opciju podešavanja kolačića ispod. Potpuni detalji dostupni su u našoj politici kolačića.