Do nove Toyote iz udobnosti vaše fotelje

Usled novih okolnosti i potrebe naših kupaca da brzo i jednostavno, iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze, dođu do tačnih i pouzdanih informacija ili ponuda o Toyota modelima, osmislili smo inovativnu funkcionalnost „Do nove Toyote iz vaše fotelje“. Sada ste u mogućnosti da u par klikova sa vašeg računara, tableta ili telefona stupite u kontakt sa vama najbližim Toyota prodajnim savetnikom. Naše ljubazno osoblje na raspolaganju vam je putem različitih komunikacijskih platformi. Sada na najjednostavniji način možete:

• Saznati sve o vozilu koje vas zanima direktno od prodajnog savetnika, bez potrebe da idete u salon
• Dobiti savetovanje za pravu Toyotu koja odgovara vašim potrebama
• Rezervisati i dogovoriti test vožnju
• Dobiti ponudu za vozilo i Toyota osiguranje
• Zakazati termin za procenu vrednosti vašeg polovnog vozila u slučaju da ste zainteresovani za kupovinu „staro za novo“

step one
Odaberite vozilo

Proverite aktuelne ponude vozila dostupnih za brzu isporuku ili otkrijte našu gamu i konfigušiite vozilo koje odgovara vašim potrebama.
step one
Odaberite željeni način kontakta

step one
Pošaljite upit
Pošaljite informativni upit ili zakažite besplatnu test vožnju putem online obrasca. Odabrani Toyota partner će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Kliknite za više »
step one
Kontaktirajte prodavca
Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h.
Kliknite za više »
step one
Live Chat
Naši live chat operateri na raspolaganju su Vam radnim danima od 09 – 21h i subotom od 09 -15h. Oni Vam mogu pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Saznajte više

Ostajemo tu za Vas - ostajemo odgovorni zajedno Ostajemo tu za Vas - ostajemo odgovorni zajedno Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti. Novi “papamobil” je Toyota Mirai Novi “papamobil” je Toyota Mirai Automobil s pogonom na vodonik za njegovu svetost papu Franju Promocija modela GR Supra 2.0 i C-HR 2.0 Hybrid Promocija modela GR Supra 2.0 i C-HR 2.0 Hybrid Perjanice Toyotine “No more boring cars” filozofije predstavljene u centru NAVAK Toyota RAV4 Hybrid Black Edition Toyota RAV4 Hybrid Black Edition Specijalna edicija najprodavanijeg SUV modela na svetu