1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Optibright bulbs
Odaberite

Sijalice Optibright i Optiblue

Svakome je cilj da uvek vozi bezbedno, ali vožnja noću može da predstavlja izazov. Čak i vozači sa odličnim vidom mogu prosečno imati i za 70% slabiji vid kada je mrak. Ipak, ugradnjom Toyotinih sijalica Optibright, imaćete i do 50% više svetlosti na putu ispred vas.

Optibright sijalice čine vas bolje vidljivim, a omogućavaju vam bolje praćenje puta. Njihov snop svetla duži je od 10 do 20 metara od onog koji imaju standardne auto sijalice, a u zavisnosti od uslova, pomoći će vam da izbegnete opasnosti uočavajući ih na vreme.

Optiblue – pogled sa stilom

Za vozače koji žele veću bezbednost uz upadljivo sportski izgled, Optiblue sijalice zaista pomažu da budete primećeni. Emitujući brilijantnu belo-plavu svetlost one ne samo što privlače pažnju već i osvetljavaju put izuzetno dobro, pružajući i do 30% više svetla u odnosu na konvencionalne sijalice.

Karakterističan, moderan Optiblue svetlosni snop ne samo što baca više svetla na put, već i njegova visoko-reflekciona belo-plava boja povećava čitljivost saobraćajnih oznaka. Noćna vožnja postaje lakša i bezbednija, a vaš automobil dobija neodoljivi sportski stil koji ne može ostati nezapažen.

Optibright i Optiblue sijalice se proizvode prema visokim standardima kakve možete očekivati od svih originalnih Toyotinih delova i dodatne opreme, pa se možete uzdati da će vas one čuvati bezbednim i vidljivim onda kada je to važno. Potražite kod vašeg ovlašćenog servisera Toyota Optibright ili Optiblue sijalice već danas i uživajte u izvanrednim performansama svaki put kada sednete za volan.