1. New Cars
  2. Sports cars
Odaberite

Istražite Toyotine sportske automobile

Za ljubitelje sportskih automobila putovanje je mnogo važnije od odredišta. Uz uzbudljive performanse i agilnost koja oduzima dah, ovi automobili pružaju adrenalinska iskustva vožnje koja dugo ostaju u sećanju. Ključ za njihovu privlačnost jeste direktan i trenutan osećaj veze između čoveka i mašine, tako da se vaše komande i reakcije automobila stapaju u jedan besprekoran pokret. To su automobili poput izuzetnih modela GR Yaris, GR Supra i GR86, i svi se oslanjaju na Toyotino nasleđe primenjeno kod sportskih automobila i njeno veoma uspešno učešće u svetskom automobilskom sportu.

Istražite našu ponudu sportskih automobila

Česta pitanja

Pravi sportski automobil je posebno napravljen kako bi pružio zadovoljstvo u vožnji, sa fokusom na malu težinu, veliku snagu  i brzo i precizno upravljanje.

Dok su neki automobili visokih performansi tek poboljšane verzije baznih modela, autentičan sportski automobil, kao što je Toyota GR86, čistokrvna je mašina napravljena bez kompromisa.

Dok su standardni automobili dizajnirani da budu jednostavni, praktični, udobni i laki za vožnju, sportski automobili iznad svega daju prednost performansama i uživanju u vožnji.

Toyotini sportski automobili oslanjaju se na njeno stručno znanje stečeno na automobilskim takmičenjima širom sveta, posebno u trkama izdržljivosti na duge staze, kao i reliju, gde je pouzdanost ključna za uspeh.

Ne obavezno. Iako ne prave kompromis u pogledu svog dizajna i konstrukcije, sportski automobili ne moraju biti skupi. Jedan od njihovih najvažnijih atributa jeste mala težina, a lagana priroda ne košta ništa.