1. New Cars
 2. Pregled

Promenite izbor

PROACE CITY Base

Dvojna kabina, 5 vrata

Bela (EWP)

Od

€ 27540.0

Motor

1.5 Dizel (130KS)

Toyota Relax

10 GODINA ILI 160.000 KM

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Proace City Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  OKRETAN KAO PERO, SNAŽAN KAO TEŠKAŠ.

  Sa tri varijante karoserije i dve dužine međuosovinskog rastojanja, Proace City se sa lakoćom stara o vašem poslu. Prostranost kod kraćih modela omogućava kapacitet od 3,7 m³, do 4,3 m³ kod dugih. Model Crew cab ima preklopiv zadnji red sedišta i kliznu pregradu čime se stvara prostor za sve što će vam ikada biti potrebno.

 • PRONAĐITE ONO ŠTO VAM ODGOVARA

  Široka ponuda naprednih benzinskih i dizel motora imaju snagu od 75 i 130 KS, uz izbor petostepenih i šestostepenih manuelnih, ili osmostepenog automatskog menjača. Sa najnižom emisijom CO2 u klasi, i izvanrednom ekonomičnošću u potrošnji, Proace City ima motor koji će savršeno odgovarati vašim poslovnim ptrebama.

 • DODATNI PROSTOR KADA VAM JE POTREBAN.

  Proace City se prilagođava vašim poslovnim potrebama i nudi enterijere u skladu sa svim specifičnostima vašeg posla. Smart Cargo System obezbeđuje dodatnu dužinu prostora i kapacitet nosivosti, što je omogućeno pametnim rešenjem otvora u pregradi koja dozvoljava transport dužeg tovara.

 • BEZBEDNOST SE NE DOVODI U PITANJE

  Proace City je dostupan u izboru tri bezbednosna paketa, i svaki je spreman za vaše potrebe. Već sa standardnim bezbednosnim rešenjima koja obuhvataju upozorenje na mogućnost sudara (PCS), čitanje saobraćajnih znakova (RSA), upozorenje o napuštanju trake (LDA), prilagođeno ograničenje brzine (ASL), i praćenje pažnje vozača, možete biti sigurni da Proace City brine o vama.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite
Rotirajte Prevucite

Posebne ponude

POSEBNA PONUDA KOMERCIJALNIH VOZILA

od 16.390€