1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Prius Plug-in Executive

Hatchback, 5 vrata

Prius Plug-in - Executive - Hatchback, 5 vrata
Od
48.990 €
51.900 €
2.0L PHEV
Prius Plug-in - Executive - Hatchback, 5 vrata
Marinsko plava (8Q4)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Prius Plug-in Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  Vrhunski dizajn za ekonomičnu vožnju

  Svaki detalj jedinstvenog spoljnjeg izgleda ima zadatak da omogući izvanrednu ekonomičnost i performanse. Prius Plug-in Hybrid se odlikuje vitkim aerodinamičnim linijama, najsavremenijom tehnlogijom i genijalnim inovacijama.

 • TIH, SNAŽAN I DINAMIČAN

  Dinamičnu vožnju sa jakim odzivom motora podržava precizno upravljanje i oeeaj stabinosti, zahvaljujui Toyotinoj krutoj platformi. I sve to dok poboljšana zvučna izolacija stvara prijatnu i opuštenu atmosferu i kabini.

 • TEHNIČKI NAJNAPREDNIJI HIBRID

  Prius Plug-in Hybrid je opremljen najsavremenijom tehnologijom, uključujući čak i punjenje uz pomoć solarnih panela na krovu, kao i tehnologijom adaptivnog automatskog aktiviranja dugih svetala.

 • Zaštićen pametnim bezbednosnim rešenjima

  Toyota Safety Sense sistem je obogaćen sa nekoliko dodatnih rešenja, što znači da Prius Plug-in doprinosi još sigurnijoj vožnji - čineći vas bezbrižnim u svim situacijama u vožnji. Na primer, upozorenje o napuštanju trake (LDA) sa kontrolom upravljanja, automatska duga svetla (AHB). čitanje saobraćajnih znakova (RSA), upozorenje na mogućnost sudara (PCS), sa uočavanjem pešaka i tempomat sa kompletnom adaptivnom kontrolom brzine (ACC).

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite