1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Hilux GR-SPORT

Dvostruka kabina (Double Cab, 4 vrata)

Hilux - GR-SPORT - Dvostruka kabina (Double Cab, 4 vrata)
Od
66.600 €
2.8 dizel AWD
Hilux - GR-SPORT - Dvostruka kabina (Double Cab, 4 vrata)
Crvena Volcanic (3T6)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Hilux Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  Sjajan dizajn. Na bilo kom terenu.

  Njegova mišićava pojava odraz je snage, a veliki prednji i zadnji branici i naglašene lajsne štite robusnu karoseriju od oštećenja.

 • ČVRST, TRAJAN, POUZDAN. NESUMNJIVO.

  Konstruisan i testiran da bi bio korišćen u najekstremnijim uslovima na svetu, možete se potpuno osloniti na legendarni kvalitet, trajnost i pouzdanost koji su spakovani i novi Hilux.

 • Osećajte se samopouzdano u novom Hiluxu

  Pomoć prilikom kretanja na uzbrdici (HAC) i aktivna kontrola prianjanja (A-TRC) omogućava najjednostavniji polazak, dok njegov ogromni kapacitet nosivosti i vuče znači da iza vas ne ostaje ništa. Bez obzira da se uspinjete ili spuštate niz stazu (da li smo pomenuli da Hilux ima i kontrolu kretanja na nizbrdici?) u novom Hiluxu ste kao u najsigurnijim rukama.*. Dodatne opcije i oprema zavise od verzije.

 • VAŠ PROSTOR. VAŠ SVET.

  Moćan spolja, udoban unutra, toliko da vas enterijer Hiluxa vodi korak dalje ka otmenosti i stilu. Dugotrajni materijali i upečatljiva završna obrada izgledaju dobro kao i osećaj koji pružaju, dok zvučni JBL sistem sa Harman CLARi-Fi tehnologijom pruža odličan zvuk bez obzira na vaš muzički ukus.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite