1. New Cars
  2. Corolla Cross
  3. Praktičnost
Odaberite

Stvoren da olakša život

Prepoznatljiv SUV dizajn

Corolla Cross objedinjuje čvrstinu robusnog porodičnog automobila sa intuitivnim SUV dizajnom – zato je savršen za svakodnevicu. Uporedo sa više prostora oko glave i mesta za noge, pristup i pakovanje su još lakši zahvaljujući povišenom pristupu i širokom otvaranju vrata prtljažnika.
  • Kapacitet koji iznenađuje Deljenje zadnjih preklopivih sedišta u odnosu 60/40 u trenutku obezbeđuju mesta za kofere, bicikle i sve ostalo što treba da ponesete na put.
  • Lak pristup Široko otvaranje zadnjih vrata omogućava lakši prevoz umornih putnika svojim kućama – bez ikakvih problema.
  • Ne ostavljajte ništa Pogodna visina utovara i izuzetan prostor u prtljažniku znače da ćete imati mesta za sve, od prevoza dece do sportskih klubova, do uživanja u vikendima sa voljenim osobama.

Obasjajte dan

Ogroman panoramski krov omogućava da svetlost obasja kabinu vozila i odaje utisak još većeg prostora. Topla unutrašnjost Corolle Cross tako omogućava da se svako oseća kao u svom domu.

Sedite pozadi i opustite se

Prostrana zadnja sedišta sa mnogo mesta za noge, kao i udobni nasloni za glavu, dozvoljavaju svakom putniku - bilo velikom ili malom - da uživaju u opuštenoj vožnji. Savršenstvo za svako putovanje.

Neka svi budu srećni

Corolla Cross želi dobrodošlicu svakom putniku – bez obzira koliko veliki ili mali – u privlačnu i udobnu unutrašnjost ispunjenu prostorom u kome svako može da uživa. Uz dovoljno prostora za noge i glavu, sklopivi nasloni za ruke i otvori za ventilaciju namenjeni putnicima na zadnjim sedištima donose udobnost gde god da se okrenete, sa puno prostora za filmove, video igrice i još mnogo toga.