1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Toyota bZ4X Elegant

SUV 5 vrata

Toyota bZ4X - Elegant - SUV 5 vrata

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr

Od
дин. 61.900,00
54190.0
(sa PDV)

Figures are provided for comparability purposes; only compare fuel consumption and CO2 figures with other cars tested to the same technical procedures. These figures may not reflect real life driving results. All vehicles are certified according to the World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2 figures (and hence car tax and recommended 'on the road' prices) may differ from information printed before 1 April 2020, due to a change in the official method of calculation.


Prikaz 360°

 • Dizajn

  Jedinstven stil i karakter

  Toyota bZ4X je spoj elegantnog i savremenog dizajna električnog vozila sa uverljivim SUV izgledom. Rezultat je inovativno električno vozilo koje se snalazi na svim putevima, privlačeći pažnju gde god se pojavi.

 • Izvanredne performanse u vožnji

  Vozeći Toyotu bZ4X uživajte u najboljim električnim performansama u klasi, a za sobom ostavite nultu emisiju. Odličnog odziva, pruža vam brzinu i obrtni moment uvek kada vam to zatreba. Zahvaljujući izvanrednim mogućnostima pogona na sva četiri točka, Toyota bZ4X pruža zaista besprekorno iskustvo vožnje.

 • Sjajne mogućnosti baterije

  Toyota bZ4X može da isporuči energije za više od 500 km* vožnje sa jednim punim punjenjem – i sa nultom emisijom. Ovaj domet se može povećati ugradnjom opcionog krova sa solarnim panelima. (*WLTP ciklus. Domet zavisi od paketa opreme, pogonskih agregata i lokalnih uslova vožnje).

 • Toyota T-Mate - uz vas radi bezbednijeg putovanja

  Da bi obezbedio najbolje bezbednosne funkcije u svojoj klasi, bZ4X ima ugrađen T-Mate, koji je vaš koristan partner u vožnji. T-Mate je skup sistema namenjenih kao podrška vozaču, i sa ciljem da vožnju učini bezbednijom bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili po gradskim ulicama. T-Mate će se pobrinuti da ste uvek u sigurnim rukama.

Pun ekran Zatvoriti