1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Yaris Cross

Važi do 31.10.

LUNA 1.5 VVT-iW (125 KS/ 92 kW)

NOVI YARIS CROSS

OLIMPIJSKA PONUDA

Pola plati sada, pola sa 0% kamate na 60 meseci.

Ponuda važi za fizička i pravna lica.

ZA 146€ MESEČNO
KREDIT I LIZING - UČEŠĆE 50%: 8.745€ / KAMATA: 0% / 60 MESECI

REDOVNA CENA: 18.790€
AKCIJSKA CENA: 17.490€

Iz bogate ponude izdvajamo:

✔ Toyota Safety Sense 2 (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2, ekran u boji osetljiv na dodir 7" (17,8 cm)
✔ Integracija sa pametnim telefonima
✔ LED kombinovana zadnja svetla
✔ HAC - Sistem pomoci na uzbrdici, automatski

Preuzmite reprezentativni primer:

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 160.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.