1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Corolla Cross Hybrid Electric
Odaberite

COROLLA CROSS HYBRID ELECTRIC

Luna 2.0 HEV (197 KS/ 145 KW)
corolla cross
MALOPRODAJNA CENA: / 40.390€


TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
Toyota Smart Connect 10,5'' multimedijski ekran u boji osjetljiv na dodir
Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost sa aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
MyT modul za korišćenje usluga MyT
Bežični punjač za kompatibilne mobilne uređaje
Automatski klima uređaj, dvozonski
17" aluminijumski naplaci, gume dimenzija 215/60 R17
Bi-LED prednja svetla
Kamera za vožnju unazadDetaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.