1. Buy & Offers
 2. Offers
 3. Proace City Verso
Odaberite

  Posebna ponuda

PROACE CITY VERSO N1

Od 18.992€ + PDV

Do 10 godina Toyota Relax garancije
Toyota osiguranje

Brza isporuka!


1.5D 100HP M/T6 COMPACT DSD GD P1 5S SHUTTLE N1
MALOPRODAJNA CENA: 22.750€ + PDV
AKCIJSKA CENA: 20.325€ + PDV

 

Oprema Shuttle obuhvata:

 • 16" naplaci sa pneumaticima dimenzije 205/60 R16
 • Bočna klizna vrata na levoj i desnoj strani
 • Zadnja krilna vrata sa staklom, brisačem i grejanjem
 • Klima uređaj
 • Tempomat sa graničnikom brzine
 • Sistem upozorenja kod opasnosti od sudara sa funkcijom automatskog kočenja
 • Parking senzori pozadi
 • 5“ ekran osetljiv na dodir
 •  Rezervni točak

Do 10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 200.000km (šta pre nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisima kod ovlašćenog Toyota partnera prema uputstvima proizvođača. Za sve detalje u vezi sa Toyota Relax garancijom posetite www.toyota.rs ili kontaktirajte ovlašćenog Toyota partnera.
 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

 

„Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”

 

„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”

 

„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.”

 

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.