1. Buy & Offers
 2. Offers
 3. Prius Plug-In Hybrid Electric
Odaberite

  Posebna ponuda

Prius Plug-In Hybrid Electric

46.490€*

Do 10 godina Toyota Relax garancije
BRZA ISPORUKA

2.0 PHEV (223 KS / 164 kW)
MALOPRODAJNA CENA: 51.900€
AKCIJSKA CENA: 49.990€
HIBRIDNA SUBVENCIJA*: 3.500€
AKCIJSKA CENA SA SUBVENCIJOM: 46.490€*

 

Toyota osiguranje – Najbolji uslovi kasko osiguranja samo za vozače Toyota vozila

Iskoristite posebne pogodnosti uz TOYOTA EASY finansiranje

 

Oprema Executive obuhvata:

 • Automatski CVT menjač
 • TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
 • Automatski klima uređaj, dve zone
 • Bi-LED AHS prednja svetla
 • Aluminijumski naplaci 19"
 • Navigacija
 • Grejanje prednjih sedišta
 • Sistem automatskog otključavanja i zaključavanja vozila
 • Kamera za vožnju unazad sa funkcijom čišćenja

 *Toyota ne garantuje dobijanje subvencije. Zahtev se podnosi Ministarstvu životne sredine Vlade RS, u čijoj je isključivoj nadležnosti odobravanje subvencije za nabavku vozila s električnim i hibridnim pogonom.

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

 

PRIUS 2.0 PHEV: Zvanična kombinovana potrošnja goriva od 4.1-4.6l/100km; Zvanična kombinovana emisija CO2 od 11-16g/km; Zvanični nivo izduvne emisije EURO 6; Zvanična vrednost specifičnih emisija azot oksida (NOx) 0.0036-0.0047g/km

 

„Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”

 

„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”

 

„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.”

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.