1. Buy & Offers
 2. Offers
 3. Hilux
Odaberite

  Posebna ponuda

HILUX DOUBLE CAB

Od 35.990€ + PDV

Do 10 godina Toyota Relax garancije
Toyota osiguranje
BRZA ISPORUKA

2.4 D-4D 4x4 DC M/T6 COMFORT RADIO (150KS/110kW)
AKCIJSKA CENA: 35.990€ + PDV

Iskoristite posebne pogodnosti uz TOYOTA EASY finansiranje

 

Oprema Comfort obuhvata:

 • Klima uređaj
 • Radio sa 4 zvučnika
 • Centralno zaključavanje sa daljinskim upravljanjem
 • Električno podesivi i grejani spoljašnji retrovizori
 • Električni podizači prednjih i zadnjih stakala
 • Bluetooth – sistem za telfoniranje i prenos muzike
 • Tempomat
 • Blokada zadnjeg diferencijala
 • Stop & Start sistem

* Toyota ne garantuje dobijanje subvencije. Zahtev se podnosi Ministarstvu životne sredine Vlade RS, u čijoj je isključivoj nadležnosti odobravanje subvencije za nabavku vozila s električnim i hibridnim pogonom.

Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.

 

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Hilux: Zvanična kombinovana potrošnja goriva od 8.7-9.5l/100km; Zvanična kombinovana emisija CO2 od 228-249g/km; Zvanični nivo izduvne emisije EURO 6; Zvanična vrednost specifičnih emisija azot oksida (NOx) 0.0314-0.0566g/km

 

„Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”

 

„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”

 

„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.”

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.