1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. C-HR Hybrid
Odaberite

C-HR Hybrid Electric

Do 10 godina Toyota Relax garancije 

Iskoristite pogodnosti TOYOTA EASY finansiranja

C-HR HYBRID ELECTRIC

1,8 Hybrid (122 KS / 90 kW) C-ENTER
c-hr hybrid
MALOPRODAJNA CENA / 33.700€

Oprema C-ENTER uključuje:

Hibridni pogon dostupan za preko 50% Vaše gradske vožnje na struju i automatski CVT menjač
TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
Automatski klima uređaj, dve zone
Toyota Touch® 2, 8" ekran u boji osetljiv na dodir
Kamera za vožnju unazad
17" aluminijumski naplaci
Bi-LED prednja i LED zadnja svetla
MyT modul za korišćenje pametnih usluga "MyT"#HibridnaSreća

10 godina garancije na hibridnu bateriju
Do 10 godina TOYOTA RELAX garancije
Niži troškovi registracije *

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

C HR MY22 1.8 HEV: Zvanična kombinovana potrošnja goriva od 4.9-5.3l/100km; Zvanična kombinovana emisija CO2 od 110-119g/km; Zvanični nivo izduvne emisije EURO 6; Zvanična vrednost specifičnih emisija azot oksida (NOx) 0.0019g/km

„Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”

„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”

„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.”

*Prema Zakonu o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara ("Sl. glasnik RS" br. 26/2001... 156/2020) Vlasnici automobila s hibridnim pogonom od 01. januara 2020. ne plaćaju Porez na upotrebu motornih vozila.

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.