Besplatno isprobajte
Cenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Posebna ponuda za vlasnike Jesen/zima 2021

Posebna ponuda za vlasnike Jesen/zima 2021

Zima je novo leto

Zašto? Zbog vruće ponude svih proizvoda i usluga koje smo brižljivo pripremili sa namerom da vam inače verovatno najzahtevnije godišnje doba što se vožnje tiče prođe što jednostavnije, kako biste vi i vaša Toyota uživali u svakoj krivini, na svakom pravcu i na svakoj nizbrdici.

Za letnje raspoloženje ove zime, od 15. oktobra 2020. do 31. januara 2021. na raspolaganju su vam paketi: dodatne opreme, zaštite, veće preglednosti i pouzdanosti, moderne sportske opreme i dodataka, osiguranja i uređaja za povezivanje.


Jesen/zima 2021 Katalog PDF oblika

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlašćenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne delove i dodatnu opremu.

toyota prolece

BEZBRIŽNOST
VAŠA BEZBEDNOST NAM JE NA PRVOM MESTU. Naša usluga i stroge procedure, obezbeđuju popravku “iz prve” u cilju brzog i bezbednog povratka na put.
toyota prolece

KVALITET
TOYOTA POZNAJE VAŠ AUTOMOBIL BOLJE OD IKOGA. Zbog toga, jedino originalni delovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota prolece

TRANSPARENTNOST
VAŠE POVERENJE NAM JE DRAGOCENO. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmenu svih informacija, zagarantovanu stručnost i kvalitet naših proizvoda i usluga.
toyota prolece

VREDNOST ZA NOVAC
ČUVAMO VREDNOST VAŠE INVESTICIJE. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrednost vašeg vozila kroz vreme.
Vaša podešavanja kolačića
Kolačići se koriste za pružanje najboljeg iskustva na našoj veb stranici, za pružanje usluga i alata nezavisnih proizvođača, kao i da nam pomognu da razumemo i poboljšamo način na koji veb stranica funkcioniše, kao i za oglašavanje. Preporučujemo da zadržite sve ove kolačiće, ali ako se ne slažete, možete ih lako promeniti klikom na opciju podešavanja kolačića ispod. Potpuni detalji dostupni su u našoj politici kolačića.