Toyota


Ostanite povezani i kada ste na putu

Najnoviji Toyotin sistem za informisanje i zabavu Vam donosi vrhunski komfor kada je reč o povezivanju automobila jer Vam omogućava pristup aplikacijama na ekranu u vozilu i tako osigurava da ostanete povezani na svakom putovanju.

toyota multimedia


GLASOVNO UPRAVLJANJE


Pristupajte svojim aplikacijama glasovnim upravljanjem, kako bi vaša pažnja uvek bila na putu, a ruke na upravljaču.

toyota multimedia


RADIO EMISIJE


Pratite svoje omiljene radio emisije, pokrenite ih uz pokretanje glasovnim upravljanjem u svakodnevnoj vožnji na posao.

toyota multimedia


Telefonski pozivi i poruke


Ostati u kontaktu je tako jednostavno, ako imate na raspolaganju glasovno čitanje kratkih tekstualnih poruka. Rado biste odgovorili? Glasovnim nalogom jednostavno pošaljite kratku poruku ili ostvarite poziv.

toyota multimedia


APLIKACIJE


Aplikacijama, koje omogućavaju Android Auto / CarPlay, lako možete pristupiti putem multimedijalnog ekrana na dodir i na taj način ćete biti fokusirani na put i vaša sigurnost neće biti ugrožena.

toyota multimedia


Jednostavne smernice do odredišta


Sećate li se kada ste morali da se zaustavljate da biste dobili smernice od neznanaca? Sve što sada morate da učinite je da glasovnim upravljanjem upitate google mapstm ili maps® šta vam je potrebno, i u sledećem trenutku ćete već imati sve željene podatke.

toyota multimedia


MUZIKA NA PUTU


Automobili i muzika idu ruku pod ruku, zato su vam vaše playing liste ili omiljeni albumi, koje uvek možete reprodukovati putem Google Play Music™ ili Apple Music, na raspolaganju i u vašem vozilu.


Treba li vašem vozilu nadogradnja multimedijalnog sistema?

Nadogradnja će biti dostupna od sredine oktobra. Sve informacije u pogledu cene nadogradnje ćete dobiti kod ovlašćenog Toyota partnera. Preko posebnog obrasca proverite je li moguća nadogradnja Vašeg multimedijalnog sistema. Zbog složenosti, nadogradnja je moguća samo kod ovlašćenog Toyota partnera, jer nakon stručne nadogradnje multimedijalni sistem zadržava fabričku garanciju.

*Google ne omogućava korišćenje aplikacije Android Auto u svim državama ni na svim Android uređajima.
**Nadogradnja multimedijalnog sistema dostupna je za modele Corolla proizvedene od marta 2019. godine i za modele RAV4 proizvedene od januara 2019. godine.

Pre nego što započnete, preporučujemo Vam da pripremite sledeće podatke:


Broj šasije (identifikacioni broj vozila - VIN)

je niz od 17 znakova koji se sastoji od brojeva i slova, a koristi se za jedinstvenu identifikaciju motornih vozila. Broj šasije može se pronaći na samom vozilu ili u saobraćajnoj dozvoli. NAPOMENA: Slova I, O i Q se ne koriste u brojevima šasija.
Proverite


Više o...

Toyotin park za buduće generacije Toyotin park za buduće generacije Toyota Srbija podržala je inicijativu i projekat nastavnika i učenika osnovne škole „Stojan Novaković“ iz Šapca i donacijom sadnica dala doprinos kreiranju buduće ekološke učionice. Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo pre više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svetu. Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Žiri World Car Award, sastavljen od preko 90 specijalizovanih novinara iz čitavog sveta, proglasio je Akija Toyodu za Svetsku automobilsku ličnost godine za 2021. Toyota Aygo X prologue Toyota Aygo X prologue Nova vizija za A segment