Do nove Toyote iz udobnosti vaše fotelje

Usled novih okolnosti i potrebe naših kupaca da brzo i jednostavno, iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze, dođu do tačnih i pouzdanih informacija ili ponuda o Toyota modelima, osmislili smo inovativnu funkcionalnost „Do nove Toyote iz vaše fotelje“. Sada ste u mogućnosti da u par klikova sa vašeg računara, tableta ili telefona stupite u kontakt sa vama najbližim Toyota prodajnim savetnikom. Naše ljubazno osoblje na raspolaganju vam je putem različitih komunikacijskih platformi. Sada na najjednostavniji način možete:

• Saznati sve o vozilu koje vas zanima direktno od prodajnog savetnika, bez potrebe da idete u salon
• Dobiti savetovanje za pravu Toyotu koja odgovara vašim potrebama
• Rezervisati i dogovoriti test vožnju
• Dobiti ponudu za vozilo i Toyota osiguranje
• Zakazati termin za procenu vrednosti vašeg polovnog vozila u slučaju da ste zainteresovani za kupovinu „staro za novo“

step one
Odaberite vozilo

Proverite aktuelne ponude vozila dostupnih za brzu isporuku ili otkrijte našu gamu i konfigušiite vozilo koje odgovara vašim potrebama.
step one
Odaberite željeni način kontakta

step one
Pošaljite upit
Pošaljite informativni upit ili zakažite besplatnu test vožnju putem online obrasca. Odabrani Toyota partner će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Kliknite za više »
step one
Kontaktirajte prodavca
Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h.
Kliknite za više »
step one
Live Chat
Naši live chat operateri na raspolaganju su Vam radnim danima od 09 – 21h i subotom od 09 -15h. Oni Vam mogu pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Saznajte više

Toyota Proace CITY Electic Toyota Proace CITY Electic Praktičnost uz nultu emisiju Toyotin park za buduće generacije Toyotin park za buduće generacije Toyota Srbija podržala je inicijativu i projekat nastavnika i učenika osnovne škole „Stojan Novaković“ iz Šapca i donacijom sadnica dala doprinos kreiranju buduće ekološke učionice. Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo pre više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svetu. Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Žiri World Car Award, sastavljen od preko 90 specijalizovanih novinara iz čitavog sveta, proglasio je Akija Toyodu za Svetsku automobilsku ličnost godine za 2021.