Trkački DNK

Trkački razvoj

Od Svetskog prvenstva u izdržljivosti (WEC) i Svetskog prvenstva u reliju (WRC) do trke 24 sata Nirburgringa, TOYOTA GAZOO Racing se takmiči u vodećim svetskim sportskim manifestacijama. Prevazilaženjem izazova s kojima se suočava konkurencija, možemo da razvijemo naše ljude, da stvorimo nove tehnologije i proizvedemo sve bolje automobile.

U uzbudljivoj Toyoti GR Supra imamo savršenu platformu za trke. I da bi pokazali ove kvalitete evo koncepta GR Supra GT4. Svojim svetskim nastupom na Sajmu automobila u Ženevi 2019. godine, istražuje kako bi savršeno uravnotežena šasija Toyota GR Supra mogla da bude razvijena kao konkurentna mašina za međunarodne GT4 trke.

Šta kažu trkači

Od WRC i WEC zvezda do drift šampiona i TV ličnosti, okupili smo neke od najuticajnijih vozača da čujemo njihova prva mišljenja o "ukusu" nove Toyote GR Supra. Deleći svoje prve utiske o našem novom ultimativnom sportskom automobilu, naši profesionalni vozači nastavljaju da objašnjavaju značaj imena Supra u njihovim brzim životima.

Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team slavi svoju prvu pobedu u sezoni 2019. u FIA Svetskom prvenstvu u reliju, nakon što je Ott Tänak postigao dominantnu pobedu u drugoj trci, Reliju Švedska. POBEDA! POBEDA! Poslednja faza Dakara 2019 završena je u Peruu, gde su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux, odneli pobedu koja je od istorijskog značaja za Toyotu. Fantastična  dvostruka pobeda na stazi Fuji za  TOYOTA GAZOO Racing Fantastična dvostruka pobeda na stazi Fuji za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing oduševila je strastvene domaće navijače ostvarivši dvostruku pobedu u trci 6 sati Fujija, četvrtoj po redu trci FIA Svetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018/19. Dvostruka pobeda za TOYOTA GAZOO Racing na SPA trci Dvostruka pobeda za TOYOTA GAZOO Racing na SPA trci TOYOTA GAZOO RACING započeo je 2018/19. sezonu na Svetskim trkama izdržljivosti (WEC) dvostrukom pobedom na trci 6 sati Spa-Francorchamps
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.