Toyota GR Supra A90 Edition

Specifikacije

Predstavljamo Toyotu GR Supra A90 Edition

Oslanjajući se na specifikaciju Premium razreda, sa svojom jedinstvenom mat završnom bojom, impozantnim 19-inčnim aluminijskim mat obojenim naplacima i zadivljujućom kabinom obloženom crvenom kožom, ekskluzivno A90 izdanje jednako je uzbudljivo za gledanje kao i za vožnju.

Ograničeno na samo 90 automobila za potencijalne kupce širom Evrope, A90 izdanje slavi legendarno nasleđe Supre i uvođenje u ponudu nove šasije pete generacije - u senzacionalnom stilu.

Nezaboravan finiš

Dramatičan, svrsishodan i elegantan, ovo je jedan sportski automobil koji nikada neće proći nezapaženo. Finiširan u ekskluzivnoj Storm Grey mat boji, A90 Edition čini nezaboravan utisak - u pokretu i mirovanju.

Kovani za uglove

A90 Edition ima zapanjujuće, 19-inčne mat crne aluminijumske naplatke. Izrađeni za snagu i lakoću upravljanja, savršena su nadopuna već dramatičnom izgledu A90 izdanja.

Zakoračite u crveno

A90 Edition poseduje sportska sedišta inspirisana trkama, obložena crvenom kožom i Alcantarom koja pružaju izuzetnu podršku, dok crvena koža na kolu upravljača i vozačevim vratima upotpunjuje izgled. Oslanjajući se na listu funkcija Premium razreda, A90 Edition čini jedinstveno mesto na koje se možete popeti.

Specifikacije performansi

Snaga motora 340 KS @ 5.000 - 6.500 obrtaja u minutu
Obrtni moment motora 500 Nm @ 1.600 – 4.500 obrtaja u minutu
Ubrzanje
(0-100km/h)
4,3 sekunde
Maksimalna brzina
(Elektronski ograničena)
250 km/h
Emisije CO2
(Kombinovano u korelaciji s NEDC)
170 g/km

Više o TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao titulu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (World Endurance Championship - WEC) u dramatičnom i meteorološki pogođenom Total 6 sati (Total 6 Hours) Spa-Francorchamps, predzadnjem krugu sezone 2018-2019. Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu TOYOTA GAZOO Racing tim je po drugi put osvojio WEC Svetsko prvenstvo, nakon titule u 2014. godini. Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila  u Birmingemu Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu Na predstojećem sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu (2019 Commercial Vehicle Show), u Velikoj Britaniji, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Prodajom 279.000 vozila u prva tri meseca Toyota je, godinu dana pre planiranog roka, povećala učešće hibridnih električnih vozila na preko 50 odsto
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.