Svi primerci za 2019. rezervisani

Nakon uspešnog lansiranja specifičnih rezervacijskih platformi za pojedine države u oktobru 2018. godine i pred evropsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi, svaka Toyota GR Supra namenjena isporuci 2019. godine sada je rezervisana za glavna evropska tržišta sportskih automobila.

Nakon 17-godišnjeg odsustva sa tržišta i zbog ogromnog apetita entuzijasta za sportskim automobilom koji pruža čisto iskustvo vožnje - velika potražnja za Toyota GR Supra dovela je do liste čekanja koja se meri hiljadama.

Za osećaj

Napred ugrađen, redni šestocilindarski motor nove Toyotin GR Supra motor ima sve sastojke koji stimulišu Vaša čula. Kod kuće na putu ili na stazi, naš sportski automobil visokih performansi isporučuje 340 KS iz 3,0-litarskog turbo motora, za besprekornu snagu i trenutni odziv.

Otkrijte specifikacije

A90 Edition

Predstavljamo Toyota GR Supra A90 Edition. U dramatičnoj novoj Storm Grey mat završnoj boji, sa 19-inčnim mat crnim aluminijumskim naplacima i presvlakama od crvene kože, A90 Edition proslavlja baštinu modela Supra i ograničena je na samo 90 primeraka.

Toyota GR Supra A90 Edition se nudi isključivo prvim evropskim kupcima, koji su već izvršili pred narudžbu.

Otkrijte A90

Trkački DNK

Prvi svetski GR model koji proizvodi TOYOTA GAZOO Racing, nova Toyota GR Supra oslanja se na lekcije naučene od konkurencije na najvišem nivou kako bi ga učinila čistim sportskim automobilom, koji je u svom elementu na pravom putu - na granici - ili iskorišćen na Vašem omiljenom putu

Otkrijte trke

Priča o modelu Supra

Supra je verojatno Toyotin najpoznatiji sportski automobil. S legendarnim korenima koji se mogu pratiti od prelepe Toyote 2000GT iz 60-ih godina, a od nedavno i uloga u filmu i popularnoj kulturi, Supra je inspirisala ljude svih generacija širom sveta.

Otkrijte baštinu

Pratite najnovije vesti na društvenim mrežama koristeći @toyota.europe i #ToyotaGRSupra

Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team slavi svoju prvu pobedu u sezoni 2019. u FIA Svetskom prvenstvu u reliju, nakon što je Ott Tänak postigao dominantnu pobedu u drugoj trci, Reliju Švedska. Toyota POBEDA! POBEDA! Poslednja faza Dakara 2019 završena je u Peruu, gde su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux, odneli pobedu koja je od istorijskog značaja za Toyotu. Fantastična  dvostruka pobeda na stazi Fuji za  TOYOTA GAZOO Racing Fantastična dvostruka pobeda na stazi Fuji za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing oduševila je strastvene domaće navijače ostvarivši dvostruku pobedu u trci 6 sati Fujija, četvrtoj po redu trci FIA Svetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018/19. Dvostruka pobeda za TOYOTA GAZOO Racing na SPA trci Dvostruka pobeda za TOYOTA GAZOO Racing na SPA trci TOYOTA GAZOO RACING započeo je 2018/19. sezonu na Svetskim trkama izdržljivosti (WEC) dvostrukom pobedom na trci 6 sati Spa-Francorchamps
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.