TOYOTA GAZOO Racing

Pomeranje granica na bolje

Od pustinja do dina, šljunka i snega, od dana do noći, još od našeg prvog relija tokom 50-ih godina prošlog veka, posvećeni smo prevazilaženju granica u pravljenju još boljih automobila. Kovanjem novih tehnologija i rešenja u ekstremnim uslovima moto sportova, nikada ne prestajemo sa inovacijama.

GR Supra Racing koncept

Oživljavajući ime i duh najslavnijeg modela u Toyotinoj istoriji sportskih automobila, GR Supra Racing koncept prikazuje potencijal automobila koji može da isporuči visoke performanse kako na putu tako i na stazi.

Saznajte više

GR Super Sport koncept

Pružajući najviše standarde u snazi i ekološkim performansama, GR Super Sport koncept uključuje hibridnu tehnologiju primenjenu i na FIA Svetskom šampionatu u trkama izdržljivosti.

Saznajte više

/
TOYOTA GAZOO Racing

WRC Global

WEC (TOYOTA MOTORSPORT GmbH)

Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team slavi svoju prvu pobedu u sezoni 2019. u FIA Svetskom prvenstvu u reliju, nakon što je Ott Tänak postigao dominantnu pobedu u drugoj trci, Reliju Švedska. Toyota POBEDA! POBEDA! Poslednja faza Dakara 2019 završena je u Peruu, gde su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux, odneli pobedu koja je od istorijskog značaja za Toyotu. Fantastična  dvostruka pobeda na stazi Fuji za  TOYOTA GAZOO Racing Fantastična dvostruka pobeda na stazi Fuji za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing oduševila je strastvene domaće navijače ostvarivši dvostruku pobedu u trci 6 sati Fujija, četvrtoj po redu trci FIA Svetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018/19. Dvostruka pobeda za TOYOTA GAZOO Racing na SPA trci Dvostruka pobeda za TOYOTA GAZOO Racing na SPA trci TOYOTA GAZOO RACING započeo je 2018/19. sezonu na Svetskim trkama izdržljivosti (WEC) dvostrukom pobedom na trci 6 sati Spa-Francorchamps
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.