Potpuno novi Highlander Hybrid
Nenadmašan odnos snage i emisije

Predstavljamo potpuno novi Highlander. Lep i prostran, prefinjeni Highlander SUV sa sedam sedišta opremljen je Toyotinom najnovijom hibridnom tehnologijom i inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka (AWD-i). Osim udobne vožnje, Highlander pruža snagu, ekonomičnost i praktičnost koji su neophodni za vaš aktivni životni stil.

Prodaja novog modela Highlander Hybrid SUV na većini evropskih tržišta planirana je početkom 2021. godine

Prijavite se i među prvima isprobajte novi Highlander.

Isprobajte prvi

interior image
STIL I PROSTRANOST ZA SVAKU PRILIKU

Svojim moćnim izgledom i upečatljivim aluminijumskim naplacima od 20 inča, izrađenih od legure, Highlander je prožet uglađenim izgledom urbanog SUV automobila i snažnom pojavom pravog terenskog vozila.
 
Sa svojih sedam sedišta, Highlander omogućava komotan smeštaj u trećem redu za dve odrasle osobe koje imaju lak pristup praktičnoj unutrašnjosti. Senzor za otvaranje prtljažnika pokretom noge otvara vrata pružajući pristup ogromnom prtljažnom prostoru zapremine 631 litara – sa mogućnošću povećanja na 1.909 litara – dajući vam dovoljno prostora kada god vam je potreban.

rear view
NENADMAŠAN ODNOS SNAGE I EMISIJE

Četvrta generacija Toyotinog hibridnog pogona u Highlanderu pruža vam sve prednosti velikog SUV vozila, bez kompromisa kada su ekonomičnost i emisija gasova u pitanju.
 
Sa Hybrid Dynamic Force motorom, snage 244 KS, zapremine 2,5 litra, Highlander se odlikuje najboljim odnosom snage i ekonomičnosti u klasi - sa CO2 emisijom i potrošnjom goriva - od samo 146 g/km emisije i potrošnje od 6,6 l/100 km. Uz dodatnu kontrolu i bezbednost sistema AWD-i, koji je standardan deo opreme, i uz okretnu, udobnu vožnju, Highlander vam se odužuje i opušta vas na bilo kom od svojih sedam sedišta.

Interior image
MNOGO PROSTORA, OBILJE OPREME

Tiha, udobna vožnja koju omogućava Highlander, oplemenjena je i premijum utiskom u kabini, sa mnogo lepo izrađenih detalja, mekanim materijalima, kao i širokom listom opreme i mogućnostima povezivanja, koji su deo standardnog paketa.
 
Između ostalog, u kabini se izdvajaju prednja sedišta sa ventilacijom, JBL audio* sistem sa 11 zvučnika, zatim multimedijalni ekran dijagonale 12,3 inča, osetljiv na dodir, uz mogućnost povezivanja pametnog telefona za korišćenje aplikacija Apple CarPlay™ i Android Auto™. Radi sprečavanja i ublažavanja posledica sudara, Highlander je opremljen najnovijom Toyotinom tehnologijom Safety Sense, uz dodatnu pomoć koju pružaju Head-up prikaz i digitalna slika na unutrašnjem retrovizoru*.
 
*Zavisi od paketa opreme

PRIDRUŽITE NAM SE NA PUTOVANJU SA HIGHLANDEROM

Prijavite se za naš Highlander newsletter i prvi saznajte sve najnovije informacije, novosti i ponude.
Obaveštavajte me

Saznajte više

Prodaja hibrida u prvom kvartalu 2018. godine Prodaja hibrida u prvom kvartalu 2018. godine Toyota Motor Europe predstavila je prodaju automobila u prvom kvartalu 2018. godine. Ukupno je prodato 280.300 Toyota i Lexus vozila, što je 4% više u odnosu na prošlu godinu. Ukupno tržišno učešće grupacije poraslo je za 0.1ppt na 5.1%. Milion prodatih vozila u 2017. godini Milion prodatih vozila u 2017. godini Toyota Motor Europe je u 2017. godini prijavila prodaju 1.001.700 Toyota i Lexus vozila, što predstavlja porast od +8% u odnosu na 2016. godinu. Ukupan tržišni udeo se povećao za 4,8%. Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svetu Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svetu Magazin “Newsweek” po drugi put imenovao je Toyotu kao „najzelenijeg“ proizvođača automobila na svetu, što Toyotu dovodi u top 5% globalnih kompanija Toyota Mirai: 0 % emisije. 100% vizije. Toyota Mirai: 0 % emisije. 100% vizije. Toyota je ponosna na svoju istoriju vizionarskog razmišljanja: kao pionir u masovnoj proizvodnji prvog hibridnog vozila 1997. godine, koju i dalje nastavlja uvođenjem futurističkog modela Miraija, proizvedenog sa pogonom na vodonik 2014. godine.