ISO 14001:2015

Briga za zaštitu životne sredine je jedan od najvažnijih Toyotinih postulata, kako globalno, tako i lokalno. Stoga smo 2017. godine dobili međunarodni sertifikat ISO 14001:2015, kojim smo postavili standarde za celokupan sistem upravljanja zaštitom životne sredine.

Politika upravljanja životnom sredinom

1. Kao dobri korporativno orijentisani građani, mi ćemo obavljati naše poslovne aktivnosti pridajući posebnu važnost zaštiti životne sredine, stalno stremeći ka ovom cilju, ka očuvanju energetskih potencijala i korišćenju recikliranih sirovina. Dodatno ćemo preduzeti sve neophodne korake da osiguramo da naše poslovne aktivnosti ne dovedu do zagađenja okoline.

2. U saradnji sa našim klijentima i poslovnim partnerima, pronalazićemo praktične načine za korišćenje industrijskog otpada, aktivno promovišući poslove orijentisane ka zaštiti životne sredine, kao što je očuvanje prirodnih resursa. Kroz ove napore, cilj nam je da doprinesemo realizaciji proizvodnje na bazi recikliranog materijala.

3. U našim privrednim aktivnostima ćemo se pridržavati svih propisa i zakona o zaštiti životne sredine, kao i industrijskih standarda sa kojima ćemo se potpuno slagati i poštovati ostale obavezujuće zahteve.

4. Ustanovićemo Sistem za Upravljanje životnom sredinom kao oruđe kojim ćemo stalno ocenjivati naše aktivnosti vezane za zaštitu okoline i nastojati da pokažemo kreativnost u ostvarivanju neprekidnog pobošljanja okoline.

5. Kroz unutrašnje programe obuke, promovisaćemo celokupno razumevanje naše politike o zaštiti životne sredine, podižući na taj način svest o zaštiti životne sredine kod svih zaposlenih.

Pročitajte više o Toyoti

Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu TOYOTA GAZOO Racing tim je po drugi put osvojio WEC Svetsko prvenstvo, nakon titule u 2014. godini. Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila  u Birmingemu Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu Na predstojećem sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu (2019 Commercial Vehicle Show), u Velikoj Britaniji, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Prodajom 279.000 vozila u prva tri meseca Toyota je, godinu dana pre planiranog roka, povećala učešće hibridnih električnih vozila na preko 50 odsto Toyota s Tamarom u akciji Toyota s Tamarom u akciji Tamara Grujić družila se s posetiocima izložbenog prostora Toyote na Salonu automobila u Beogradu
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.