Nova Toyota C-HR Hybrid
Vreme običnog je prošlo.
Testirajte među prvima
Stiže nova Toyota C-HR hybrid
Ponoseći se novim moćnim hibridnim sistemom u svom srcu, Toyota C-HR nudi hibridne performanse koje su na višem nivou, kako bi odgovarale njenom upečatljivom dizajnu. Sa kvalitetnijom unutrašnošću i našim najpotpunijim paketom povezivanja nadohvat ruke, nećete naći ništa uobičajeno u vezi sa novom Toyota C-HR Hybrid.

HYBRID VIŠEG NIVOA

Snažni 2.0-litarski Dynamic Force motor podiže zadovoljstvo vožnje na viši nivo. Uz ubrzanje bez napora dostupno u trenutku, dinamična Toyota C-HR Hybrid pruža veću kontrolu i zabavu za volanom, dok niz usavršavanja osigurava da je sada tiša i udobnija nego ikad.

IZVANREDNI DIZAJN

Demonstrirajući restilizovani dizajn prednjeg i zadnjeg dela, uključujući prepoznatljiva LED svetla i aluminijumske felne, Toyotin C-HR je nemoguće ignorisati. Iznutra, materijali mekani na dodir, piano crni detalji i električno podesivo vozačevo sedište, pružaju kvalitetnu dobrodošlicu.

PAMETNIJA POVEZANOST

Mnoštvo inovativnih karakteristika znači da ste još bolje povezani u novoj Toyoti C-HR. Apple CarPlay i Android Auto omogućavaju vam uživanje u omiljenim mobilnim aplikacijama direktno kroz multimedijski ekran automobila, dok niz MyT povezanih usluga čini život na putu jednostavnim, sigurnim i udobnim.

Obično će ostati daleko iza nas

Prijavite se da dobijate najnovije vesti o Toyoti C-HR i budite prvi koji će otkriti više o ovom izvanrednom kompaktnom SUV-u.

Prijavite se

Saznajte više

TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio danas da će započeti prodaju GR Supra GT4*1, trkačkog automobila za timove kupaca u Evropi, počevši od marta 2020. Toyotin ultrakompaktni BEV debituje u Tokiju Toyotin ultrakompaktni BEV debituje u Tokiju Spreman za proizvodnju i tržišni debi krajem 2020. Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Vozač TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team-a Ott Tänak i njegov suvozač Martin Järveoja ispisali su istoriju osvajanjem svoje prve rirule FIA Svetskog Reli Šampionata sa neverovatnim osvajanjem drugog mesta na Rally de España. Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera U Toyoti, srećni smo što možemo da objavimo fantastičan jubilej - prodaju 10 miliona Land Cruisera u svetu.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.