Toyotin park za buduće generacije

Toyota Srbija podržala je inicijativu i projekat nastavnika i učenika osnovne škole „Stojan Novaković“ iz Šapca i donacijom sadnica dala doprinos kreiranju buduće ekološke učionice, koja će biti namenjena praktičnoj nastavi, sprovođenju edukativnih radionica i istraživačkih radova.

/

Tim povodom 22. aprila, na Svetski dan planete Zemlje, posetili smo vredne učenike ove šabačke osnovne škole i uz njihovu pomoć zasadili osam japanskih biljnih vrsta i time zajednički napravili mali japanski vrt, koji smo nazvali „Toyotin park za buduće generacije“.

/

Verujemo da će znanje koje će učenici usvojiti kroz praktičnu nastavu, koja će se sprovoditi u njihovoj letnjoj učionici, biti trajno i da će kroz brigu o biljkama koje smo zasadili usvojiti važne vrednosti, poput poštovanja i odgovornog odnosa prema prirodi, zaštiti i unapređenju životne sredine, čemu smo mi u Toyoti veoma posvećeni.

Nadamo se nastavku ove lepe saradnje i sličnim projektima u budućnosti.

/
/

Saznajte više

Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako nameravate da vozite automobil nakon dužeg perioda neupotrebe, dobra ideja je proveriti svoje vetrobransko staklo pre nego što krenete na put. ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge. Toyota Motor Europe postavlja vetroturbine i solarne panele u centrali kompanije u Briselu Toyota Motor Europe postavlja vetroturbine i solarne panele u centrali kompanije u Briselu Stvaranje obnovljive energije u radnom okruženju Toyota garancija tokom vanredne situacije Toyota garancija tokom vanredne situacije Sve informacije oko vozila koja su u garanciji.