Važno obaveštenje

Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti, svesni smo i da je potreba za održavanjem vozila od velike važnosti za javnu sigurnost, i zato smo osigurali uslove za pružanje usluge servisa vozila, maksimalno se pridržavajući mera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnih organa.

Toyota servis centri su otvoreni za usluge održavanja vozila.

Radno vreme servisa u većini centara je do 15h, ali za više informacija upućujemo klijente da kontaktiraju željeni servis čiji su podaci dostupni na: https://www.toyota.rs/dealers/dealers

Privremeno obustavljamo mogućnost online zakazivanja servisa i klijente molimo da direktno kontaktiraju sa osobljem željenog servisa.

Servis vozila u Auto Turing Stanojević d.o.o. biće dostupan radnim danima u terminu od 08 do 13h uz obavezno prethodno zakazivanje i potvrdu termina. Zakazivanje termina možete izvršiti pozivom nekih od sledećih brojeva telefona: 060/341-02-44 ili 060/349-42-02 ili putem e-mail adrese: office@toyota-turing.rs.

Prijem i preuzimanje vozila vršiće se isključivo u odvojenom delu objekta, bez mogućnosti pristupa klijentima ostalim unutrašnjim delovima objekta.

U delu koji će biti pripremljen za prijem vozila biće obezbeđena sredstva za dezinfekciju i zaštitu koja smo obezbedili za Vas. Molimo vas da ih koristite kao i da održavate najmanje 2 metra udaljenosti od naših zaposlenih.

U cilju sprečavanja daljeg prenošenja virusa COVID-19 u Republici Srbiji, ali i u cilju zaštite Vašeg zdravlja, a i zdravlja naših zaposlenih, molimo Vas za razumevanje i poštovanje navedenih mera.

Saznajte više

Toyotin ultrakompaktni BEV debituje u Tokiju Toyotin ultrakompaktni BEV debituje u Tokiju Spreman za proizvodnju i tržišni debi krajem 2020. Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Vozač TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team-a Ott Tänak i njegov suvozač Martin Järveoja ispisali su istoriju osvajanjem svoje prve rirule FIA Svetskog Reli Šampionata sa neverovatnim osvajanjem drugog mesta na Rally de España. Trijumf na Fudžiju za TOYOTA GAZOO Racing Trijumf na Fudžiju za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing zadržao je svoj savršen učinak u sezoni FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti 2019. i 2020. osvajanjem prva dva mesta na domaćem terenu u šest sati Fudžija. Britanski reli Britanski reli Ott Tänak povećao je svoje vođstvo u FIA Svetskom reli šampionatu osvajanjem maksimalnog broja bodova na Rally GB-u i zapečatio svoju šestu pobedu u sezoni u Toyoti Yaris WRC sa stilom, zabeleživši najbrže vreme na Power Stage-u.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.