Važno obaveštenje

Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti. Svesni smo da je potreba za održavanjem vozila od velike važnosti za javnu sigurnost i zato smo osigurali uslove za pružanje usluge servisa vozila, maksimalno se pridržavajući mera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnih organa.

Toyota servisni centri su otvoreni za usluge održavanja vozila.

Radno vreme servisa u većini centara je do 16h, ali za više informacija upućujemo klijente da kontaktiraju željeni servis čiji su podaci dostupni na: https://www.toyota.rs/dealers/dealers

Privremeno obustavljamo mogućnost online zakazivanja servisa i klijente molimo da direktno kontaktiraju sa osobljem željenog servisa.

Servis vozila u Auto Turing Stanojević d.o.o. biće dostupan radnim danima u terminu od 08:30 do 15:30h uz obavezno prethodno zakazivanje i potvrdu termina. Zakazivanje termina možete izvršiti pozivom nekih od sledećih brojeva telefona: 060/341-02-44 ili 060/349-42-02 ili putem e-mail adrese: office@toyota-turing.rs.

Prijem i preuzimanje vozila vršiće se isključivo u odvojenom delu objekta, bez mogućnosti pristupa klijentima ostalim unutrašnjim delovima objekta.

U delu koji će biti pripremljen za prijem vozila biće dostupna sredstva za dezinfekciju i zaštitu koja smo obezbedili za Vas. Molimo vas da ih koristite kao i da održavate najmanje 2 metra udaljenosti od naših zaposlenih.

U cilju sprečavanja daljeg prenošenja virusa COVID-19 u Republici Srbiji, ali i u cilju zaštite Vašeg zdravlja, a i zdravlja naših zaposlenih, molimo Vas za razumevanje i poštovanje navedenih mera.

Saznajte više

 #OstaniKodKuće - Toyota vam predlaže kako da se zabavite #OstaniKodKuće - Toyota vam predlaže kako da se zabavite Haštag #OstaniKodKuće na društvenim mrežama ovih dana šalje poruku ohrabrenja, i savet kako da izolovanost učinite što je moguće lakšom. Kako da dezinfikujete vaš automobil od korona virusa? Kako da dezinfikujete vaš automobil od korona virusa? Dezinfikujte automobil kako biste sprečili širenje korona virusa Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Korona virus je doneo našem društvu sasvim nove i neočekivane izazove. Uprkos tome što ostajemo kod kuće, istovremeno ne možemo da izbegnemo vožnju automobilom zbog neodložnih obaveza. Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19. Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19. Pandemija virusa korona postavila je pred naše društvo novi izazov. Zbog toga smo odlučili da neke naše aktivnosti privremeno obustavimo, suočeni sa pandemijom COVID-19.