Ostajemo tu za Vas - ostajemo odgovorni zajedno

Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti. Svesni smo da je potreba za održavanjem vozila od velike važnosti za javnu sigurnost i zato smo osigurali uslove za pružanje usluge servisa vozila, maksimalno se pridržavajući mera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnih organa.

Toyota servisni centri su otvoreni za usluge održavanja vozila. Radno vreme servisa u većini centara je do 16h, ali za više informacija upućujemo klijente da kontaktiraju željeni servis.

U delu koji će biti pripremljen za prijem vozila biće dostupna sredstva za dezinfekciju i zaštitu koja smo obezbedili za Vas. Molimo vas da ih koristite kao i da održavate najmanje 2 metra udaljenosti od naših zaposlenih.

U cilju sprečavanja daljeg prenošenja virusa COVID-19 u Republici Srbiji, ali i u cilju zaštite Vašeg zdravlja, a i zdravlja naših zaposlenih, molimo Vas za razumevanje i poštovanje navedenih mera.

Naši prodajni savetnici takođe su vam na raspolaganju za sve informacije o Toyota vozilima, novim modelima i aktuelnim ponudama radnim danima do 17h. Radujemo se svakom vašem dolasku i potrudićemo se da on uvek bude potpuno siguran. A ukoliko ćete se tako osećati ugodnije, svi prodajni savetnici su vam dostupni i online, iz udobnosti vašeg doma. Javite nam se – tu smo za vas.

Saznajte više

Kako da dezinfikujete vaš automobil od korona virusa? Kako da dezinfikujete vaš automobil od korona virusa? Dezinfikujte automobil kako biste sprečili širenje korona virusa Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Korona virus je doneo našem društvu sasvim nove i neočekivane izazove. Uprkos tome što ostajemo kod kuće, istovremeno ne možemo da izbegnemo vožnju automobilom zbog neodložnih obaveza. Važno obaveštenje Važno obaveštenje Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti. Svesni smo da je potreba za održavanjem vozila od velike važnosti za javnu sigurnost i zato smo osigurali uslove za pružanje usluge servisa vozila, maksimalno se pridržavajući mera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnim organa. Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19. Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19. Pandemija virusa korona postavila je pred naše društvo novi izazov. Zbog toga smo odlučili da neke naše aktivnosti privremeno obustavimo, suočeni sa pandemijom COVID-19.