Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici

U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta.

„Želeo sam odvojiti trenutak da vam kažem da mislim na sve vas širom sveta u ovoj teškoj situaciji. Iako se vaš nivo anksioznosti može razlikovati zavisno od mesta u kome živite, siguran sam da ste svi zabrinuti zbog onoga što nas čeka i toga kako će ova pandemija uticati na nas. Voleo bih da vam mogu reći kada će se ovo završiti, jer ništa nije gore od neizvesnosti. Ali ono što sigurno znamo je da će se ova kriza završiti i mi ćemo se izboriti.“ – poručio je Toyoda.

U svom obraćanju, podsetio je na mnoge teške momente sa kojima se kompanija suočila i iz kojih je izašla kao pobednik: „Zajedno smo se suočili sa mnogim izazovima. Od recesije i opoziva do prirodnih katastrofa. Ali, kada situacija postaje stvarno teška – Toyota ide dalje! Želim zahvaliti svima vama i vašim porodicama za žrtve koje činite i za vaš kontinuirani naporan rad. Od onih, koji su bili u prvim redovima naših fabrika, do onih koji su sada prisiljeni da rade od kuće.

Molim vas, znajte da sam ovde za vas i da će Toyota učiniti sve što je moguće da vas podrži, jer mi smo porodica - a porodica brine o porodici.“

Predsednik Toyoda istakao je važnost poštovanja svih pravila, strategija i napora koje lokalne vlade sprovode: „ Molimo vas da poštujete uputstva vaših vlada i tako pomognete svetu da što brže prođe kroz ovu krizu. Zapamtite - „i ovo će proći“. I nikada ne zaboravite da ako radimo zajedno - ne postoji ništa što ne možemo postići.“

Saznajte više

Kako da dezinfikujete vaš automobil od korona virusa? Kako da dezinfikujete vaš automobil od korona virusa? Dezinfikujte automobil kako biste sprečili širenje korona virusa Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Korona virus je doneo našem društvu sasvim nove i neočekivane izazove. Uprkos tome što ostajemo kod kuće, istovremeno ne možemo da izbegnemo vožnju automobilom zbog neodložnih obaveza. Važno obaveštenje Važno obaveštenje Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti. Svesni smo da je potreba za održavanjem vozila od velike važnosti za javnu sigurnost i zato smo osigurali uslove za pružanje usluge servisa vozila, maksimalno se pridržavajući mera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnim organa. Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19. Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19. Pandemija virusa korona postavila je pred naše društvo novi izazov. Zbog toga smo odlučili da neke naše aktivnosti privremeno obustavimo, suočeni sa pandemijom COVID-19.