Novi Toyota PROACE CITY i
PROACE CITY VERSO

Spremni za posao

Mi u Toyoti smo ozbiljni kada je u pitanju posao, vaš posao, i zbog toga smo kreirali PROACE CITY i PROACE CITY VERSO. Dizajnirani za Vas, jednostavni su za vožnju i 100% pogodni za vaše potrebe, sa sposobnošću da vas iznenade. Novi PROACE CITY, sve što očekujete od Toyote, u jednom vanu.

Registrujte se da biste dobijali obaveštenja

Proace City
Praktičan i povezan, tako da sve bude pod kontrolom

Praktičan, pokretljiv i fleksibilan, PROACE CITY je vaš savršen poslovni partner. Sa varijanatama od dva ili tri prednja i tri zadnja sedišta kod putničkih varijanti, PROACE CITY je konstruisan za pokretljivost, nezavisno od opterećenosti. Inteligentna rešenja, kao što je Smart Cargo sistem, mogu da povećaju zapreminu za 0.5m³, dok korištenjem krovnih nosača možete povećati tovarni prostor. Tesan prostor i gradske ulice nisu problem, uz asimetrična zadnja vrata, koja olakšavaju utovar.

/

Proace City Verso


Dizajniran prema vašim potrebama i vašim putnicima

Toyota PROACE CITY VERSO će vas sigurno impresionirati. Uz praktičnost preklopivosti prednjeg sedišta za suvozača, a za veći tovarni prostor, prostornost i zastakljena vrata prtljažnika koja se otvaraju nagore, jednostavan je koliko i udoban. Neka panoramski krov preplavi kabinu svetlošću, a Apple CarPlay™ ili Android Auto™ (u zavisnosti od varijante) omogući uživanje u vašoj omiljenoj muzici.

/

Toyota Safety Sense

Proace City


Novi PROACE CITY, sve što očekujete od Toyote, u jednom vanu.Registrujte se da biste dobijali obaveštenja

Više o PROACE CITY

TOYOTA GAZOO Racing najavljuje 2020 Dakar Rally tim TOYOTA GAZOO Racing najavljuje 2020 Dakar Rally tim TOYOTA GAZOO Racing najavila je danas all-star postavu za Rak Dakar koji bi trebalo da se po prvi put održi u Saudijskoj Arabiji, u januaru 2020. Radni tim sadrži četiri posade koje čine Nasser Al-Attiyah i navigator Mathieu Baumel; Giniel de Villiers i navigator Alex Haro; Bernhard Ten Brinke i navigator Tom Colsoul; i Fernando Alonso i navigator Marc Coma. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio danas da će započeti prodaju GR Supra GT4*1, trkačkog automobila za timove kupaca u Evropi, počevši od marta 2020. Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Vozač TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team-a Ott Tänak i njegov suvozač Martin Järveoja ispisali su istoriju osvajanjem svoje prve rirule FIA Svetskog Reli Šampionata sa neverovatnim osvajanjem drugog mesta na Rally de España. Silverston prva dva mesta za TOYOTA GAZOO Racing Silverston prva dva mesta za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing započeo je sezonu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (WEC) 2019-2020 u savršenom stilu osvajanjem prva dva mesta u sadržajnih 4 sata Silverstona.