Novi Toyota PROACE CITY i
PROACE CITY VERSO

Spremni za posao

Mi u Toyoti smo ozbiljni kada je u pitanju posao, vaš posao, i zbog toga smo kreirali PROACE CITY i PROACE CITY VERSO. Dizajnirani za Vas, jednostavni su za vožnju i 100% pogodni za vaše potrebe, sa sposobnošću da vas iznenade. Novi PROACE CITY, sve što očekujete od Toyote, u jednom vanu.

Registrujte se da biste dobijali obaveštenja

Proace City
Praktičan i povezan, tako da sve bude pod kontrolom

Praktičan, pokretljiv i fleksibilan, PROACE CITY je vaš savršen poslovni partner. Sa varijanatama od dva ili tri prednja i tri zadnja sedišta kod putničkih varijanti, PROACE CITY je konstruisan za pokretljivost, nezavisno od opterećenosti. Inteligentna rešenja, kao što je Smart Cargo sistem, mogu da povećaju zapreminu za 0.5m³, dok korištenjem krovnih nosača možete povećati tovarni prostor. Tesan prostor i gradske ulice nisu problem, uz asimetrična zadnja vrata, koja olakšavaju utovar.

/

Proace City Verso


Dizajniran prema vašim potrebama i vašim putnicima

Toyota PROACE CITY VERSO će vas sigurno impresionirati. Uz praktičnost preklopivosti prednjeg sedišta za suvozača, a za veći tovarni prostor, prostornost i zastakljena vrata prtljažnika koja se otvaraju nagore, jednostavan je koliko i udoban. Neka panoramski krov preplavi kabinu svetlošću, a Apple CarPlay™ ili Android Auto™ (u zavisnosti od varijante) omogući uživanje u vašoj omiljenoj muzici.

/

Toyota Safety Sense

Proace City


Novi PROACE CITY, sve što očekujete od Toyote, u jednom vanu.Registrujte se da biste dobijali obaveštenja
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.