Novi Hilux 2019 Special Edition

će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu

Na predstojećem sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu (2019 Commercial Vehicle Show), u Velikoj Britaniji, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition.

• Dostupan u verzijama s dvostrukom i ekstra kabinom (Double Cab, Extra Cab) s ekskluzivnim karakteristikama spoljašnjosti i unutrašnjosti
• Sve Hilux verzije opremljene poboljšanim Toyota Safety Sense paketom
• U prodaji širom Evrope od avgusta

S jedinstvenim poboljšanjima spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna, novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019 je dostupno s Mid ili High specifikacijom u verziji s dvostrukom kabinom (Double Cab) ili Mid specifikacijom u verziji Extra Cab.

Delovi spoljašnjosti koji su u završenoj crnoj i tamno sivoj boji uključuju prednji gornji deo rešetke, okvir svetla za maglu i ploču ispod branika, ručice vrata i tovarnog prostora, poklopce retrovizora, uglove zadnjeg branika i poloču ispod zadnjeg branika.

Pored toga, na verzijama za zapadnoevropska tržišta biće dvobojni, 18-inčni naplaci od lakih legura s mašinski obrađenim licem, dok verzije za istočnu Evropu imaju ekskluzivne 18-inčne potpuno crne naplatke od lakih legura.

Nova verzija Toyotinog pik-ap poseduje jedinstvenu, potpuno crnu unutrašnjost, čiji je kvalitet ojačan hromiranim detaljima na instrument tabli, kao i piano crnim umecima na instrument tabli i oblogama vrata, takođe na kolu upravljača, ručici za promenu stepena prenosa i njenom podnožju.

Instrumenti ispred vozača imaju upečatljiv dizajn s belom pozadinom i centralni TFT ekran koji prikazuje namensku animaciju Hilux 2019 Special Edition kada je uključen kontakt. Za ovu verziju je čak i ključ specifičan, sa siluetnom skicom frontalnog dizajna vozila.

Naglašavajući vrhunski stil i nivo opreme prikladne kupcima koji ovakva vozila koriste u slobodno vreme, Hilux 2019 Special Edition odražava kontinuirani rast evropske prodaje Toyotinog poznatog pik-pa kao izbora životnog stila.

Poboljšan paket Toyota Safety Sense tehnologije aktivne bezbednosti (TSS*) dostupan je na svim nivoima. To uključuje sistem upozorenja pre sudara (PCS - Pre-Collision System) sa dnevnom i noćnom detekcijom pešaka i dnevnom detekcijom biciklista, prilagodljivi tempomat širokog opsega (ACC - Adaptive Cruise Control), asistenciju u prepoznavanju saobraćajnih znakova (RSA - Road Sign Assist) i upozorenje o napuštanje trake (LDA - Lane Departure Alert) s kočenjem koje se aktivira zbog neželjenog upravljanja. Hilux je opremljen hidrauličnom servo asistencijom u upravljačkom mehanizmu koja korekcije pravca obavlja kočenjem odvojeno na prednjim/zadnjim i levim/desnim točkovima.

Novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019 i nadograđene Hilux verzije biće dostupni širom Evrope od avgusta.

* Sadržaj TSS i specifikacije se mogu razlikovati od države do države i lokalnih uslova na putu

Pročitajte više o Toyoti

Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Ott Tänak i TOYOTA GAZOO Racing Svetski reli tim odneli su svoje druge pobede u sezoni na prvom učešću u reliju u Čileu. TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao titulu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (World Endurance Championship - WEC) u dramatičnom i meteorološki pogođenom Total 6 sati (Total 6 Hours) Spa-Francorchamps, predzadnjem krugu sezone 2018-2019. Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu TOYOTA GAZOO Racing tim je po drugi put osvojio WEC Svetsko prvenstvo, nakon titule u 2014. godini. Fernando Alonso testirao pobednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.