Novi Hilux 2019 Special Edition

će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu

Na predstojećem sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu (2019 Commercial Vehicle Show), u Velikoj Britaniji, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition.

• Dostupan u verzijama s dvostrukom i ekstra kabinom (Double Cab, Extra Cab) s ekskluzivnim karakteristikama spoljašnjosti i unutrašnjosti
• Sve Hilux verzije opremljene poboljšanim Toyota Safety Sense paketom
• U prodaji širom Evrope od avgusta

S jedinstvenim poboljšanjima spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna, novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019 je dostupno s Mid ili High specifikacijom u verziji s dvostrukom kabinom (Double Cab) ili Mid specifikacijom u verziji Extra Cab.

Delovi spoljašnjosti koji su u završenoj crnoj i tamno sivoj boji uključuju prednji gornji deo rešetke, okvir svetla za maglu i ploču ispod branika, ručice vrata i tovarnog prostora, poklopce retrovizora, uglove zadnjeg branika i poloču ispod zadnjeg branika.

Pored toga, na verzijama za zapadnoevropska tržišta biće dvobojni, 18-inčni naplaci od lakih legura s mašinski obrađenim licem, dok verzije za istočnu Evropu imaju ekskluzivne 18-inčne potpuno crne naplatke od lakih legura.

Nova verzija Toyotinog pik-ap poseduje jedinstvenu, potpuno crnu unutrašnjost, čiji je kvalitet ojačan hromiranim detaljima na instrument tabli, kao i piano crnim umecima na instrument tabli i oblogama vrata, takođe na kolu upravljača, ručici za promenu stepena prenosa i njenom podnožju.

Instrumenti ispred vozača imaju upečatljiv dizajn s belom pozadinom i centralni TFT ekran koji prikazuje namensku animaciju Hilux 2019 Special Edition kada je uključen kontakt. Za ovu verziju je čak i ključ specifičan, sa siluetnom skicom frontalnog dizajna vozila.

Naglašavajući vrhunski stil i nivo opreme prikladne kupcima koji ovakva vozila koriste u slobodno vreme, Hilux 2019 Special Edition odražava kontinuirani rast evropske prodaje Toyotinog poznatog pik-pa kao izbora životnog stila.

Poboljšan paket Toyota Safety Sense tehnologije aktivne bezbednosti (TSS*) dostupan je na svim nivoima. To uključuje sistem upozorenja pre sudara (PCS - Pre-Collision System) sa dnevnom i noćnom detekcijom pešaka i dnevnom detekcijom biciklista, prilagodljivi tempomat širokog opsega (ACC - Adaptive Cruise Control), asistenciju u prepoznavanju saobraćajnih znakova (RSA - Road Sign Assist) i upozorenje o napuštanje trake (LDA - Lane Departure Alert) s kočenjem koje se aktivira zbog neželjenog upravljanja. Hilux je opremljen hidrauličnom servo asistencijom u upravljačkom mehanizmu koja korekcije pravca obavlja kočenjem odvojeno na prednjim/zadnjim i levim/desnim točkovima.

Novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019 i nadograđene Hilux verzije biće dostupni širom Evrope od avgusta.

* Sadržaj TSS i specifikacije se mogu razlikovati od države do države i lokalnih uslova na putu

Pročitajte više o Toyoti

Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Reli Meksiko Reli Meksiko Tanak i TOYOTA GAZOO Racing tim završili su na visokoj drugoj poziciji u Meksiku Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj Tänak i Toyota Yaris WRC pobedili u Švedskoj TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team slavi svoju prvu pobedu u sezoni 2019. u FIA Svetskom prvenstvu u reliju, nakon što je Ott Tänak postigao dominantnu pobedu u drugoj trci, Reliju Švedska. POBEDA! POBEDA! Poslednja faza Dakara 2019 završena je u Peruu, gde su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux odneli pobedu.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.