Plutajući kroz Noć

Prva na svetu "vožnja" kroz
nezaboravni pozorišni performans

U čast lansiranju nove Toyote C-HR, Mila Jovović i društvo poznatih "faca" širom Evrope, "provozali" su se kroz nezaboravan i impresivan pozorišni performans-prvi takve vrste!

Postavljen u okviru ogromne površine Printworks-a u Londonu, poveli smo sto ljudi na virtualno putovanje kroz pet evropskih gradova: Berlin, Milano, Pariz, Barselona i London. Priča, čiji je pripovedač bila Mila Jovović, bez napora je plutala od grada do grada, inspirisana plutajućim dizajnom nove Toyote C-HR.

 
Spektakularno iskustvo za sva čula, teleportovalo je učesnike od osvetljenog Berlina, preko Evrope, do modne prestonice Londona, gde ih je lično dočekala Mila, ali ne pre nego što su usput prošetali pistama Milana, svratili u pariška kazina i posetili klubsku scenu Barselone. 

 
C-HR je bio zvezda večeri. Od dinamične vožnje i stilizovanog dizajna dijamanta, do otmene unutrašnjosti i JBL koncertnog sistema ozvučenja, glavne karakteristike C-HR inspirisale su svaku scenu.

Posmatrajte kako se iskustvo rađa…

Koga smo sve videli tamo?

Gradske priče

 
 

"Plutajući kroz noć" pokazuje dinamičnost i inovativni karakter nove Toyote C-HR, kao i njegov stilizovan "plutajući" dizajn.

Mila Jovović je izjavila da je oduševljena što je bila deo ovog neverovatnog pozorišnog događaja, pogotovo što je to nešto potpuno novo za automobilski brend. Ona se nada da je ovaj performans inspirisao goste da pronađu svoj perfekti "tok".

Događaj je osmišljen od strane iskusne kreativne agencije "The Department", koju vode direktori Jonny Grand i Hamish Jenkinson, sa Jessica Rees Middleton koja je izvršni producent.

Iza kulisa


Nakon nekoliko meseci planiranja i priprema, "Plutajući kroz noć" je predstavljen u velikom prostoru skladišta u Istočnom Londonu. Od dronova do svetlosnih projektora, svaka scena se oslanjala na kompleksne tehničke elemente, postavljene od strane najboljeg tima u industriji.

Bacite pogled iza kulisa, kako biste otkrili kako je impresivno pozorišno iskustvo oživelo.

Galerija

Popunite obrazac u nastavku i besplatno isprobajte Toyotu C-HR

Toyota C-HR
Oseti puls