Ichiban 2017

evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca

Toyota Motor Europe (TME) objavio dobitnike “Ichiban” evropske nagrade za zadovoljstvo kupaca za 2017. godinu na svečanom događaju održanom u Antverpenu.

Filozofija Kupac na prvom mestu oduvek je bila fokus Toyote i deo je DNK kompanije. U skladu sa ovim principom dodeljeno je 45 nagrada Toyota partnerima iz 33 tržišta, za izvanredne rezultate na polju zadovoljstva kupaca u prodaji i post-prodaji. Ove godine posebna priznanja uručena su partnerima koji su nagrađivani osam ili devet puta u prethodnih 11 godina.

Filozofiju fokusiranja na kupce pomenuo je i Dr. Johan van Zil, predsednik i izvršni director Toyota Motor Europe, u svom govoru tokom ceremonije dodele nagrada, kada se obraćao Toyota partnerima: “Pokazali ste da stavljanje kupca na prvo mesto pokreće uspeh u poslovanju.” On je dodao: “Toyota želi da bude broj jedan u zadovoljstvu kupaca na svakom evropskom tržištu. Najvažniji cilj je biti broj kod svih kupaca.”

Ukupno 2.300 evropskih partnera učestvovalo je u procesu evaluacije gde su ocenjivani u pogledu zadovoljstva kupaca i poslovnog uspeha. Najbolje rangirani partneri pozvani su da se pridruže upravi TME na proslavi njihovog uspeha.

Kompanija TAGO Car iz Novog Sada nagrađena je za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Nagradu je predao gospodin Dr. Johan van Zyl, predsednik i generalni direktor kompanije Toyota Motor Europe, a primila je gospođa Sanja Blečić, generalni direktor kompanije TAGO Car. Kompanija TAGO Car je već šesti put dobitnik Toyota Ichiban priznanja za Srbiju.

/

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.