Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu

Toyota club Serbia

udruženje vlasnika i ljubitelja Toyota vozila

TOYOTA club Serbia, skraćeno TcS, osnovan je 18. marta 2011. god. Misija TcS-a je okupljanje vlasnika i ljubitelja TOYOTA vozila, širenje TOYOTA entuzijazma i svesti o jednoj od najkvalitetnijih marki automobila današnjice.

TOYOTA kao brend već dugi niz godina zauzima prvo mesto na listi najprodavanijih i najpouzdanijih automobila. Prema mnogim renomiranim kompanijama koje se bave istraživanjima automobila TOYOTA je jedna od najkvalitetnijih auto brendova uključujući i njenu luksuznu perjanicu - Lexus. Upravo to je ono što mi kao TOYOTA entuzijasti želimo da prenesemo drugima za koje je najveći japanski i svetski brend i dalje nepoznanica.

Kako postati punopravni član TOYOTA club Serbia – TcS?

Naša vizija je okupljanje vlasnika i ljubitelja TOYOTA automobila u cilju formiranja zajednice koja će težiti da svojim postojanjem i konstantnim zalaganjem omogući članovima da se na najbolji mogući način upoznaju sa sopstvenim vozilom, zatraže i dobiju pomoć, pronađu delove, razmene iskustva i informacije sa drugim članovima TOYOTA klub Srbije. Proceduru priduženja našoj TcS zajednici možete videti na sledećem linku: Kako postati TcS član.

TcS
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.