Novi Hilux
Ostavlja snažan utisak

Hiluxova reputacija savlađivanja svih terena i prelaženja preko bilo koje prepreke, postala je legendarna. Od sada, najpoznatija svetska zvezda od 1968. godine, postaje još moćnija. Osim svog mišićavog izgleda i još moćnijeg novog motora, novi Hilux položio je i najteže testove i tako opravdao svoju nepobedivost koju nosi u imenu i karakteru.

rear view
Savršen dizajn. Na svakom terenu

Za još izraženiji karakter, Hilux je dobio nov upečatljiv izgled. Svojom mišićavom pojavom, sa naglašenim branicima i vrhunskim LED svetlima novi Hilux odiše snagom i jedinstvenošću. U kabini su primenjeni dugotrajni materijali sa odličnom završnom obradom, uz novo rešenje Combi Meter instrumenata na ekranu osetljivom na dodir, u obliku tableta, dijagonale 8 inča, koji pružaju potpuno novi osećaj i prefinjenost koji čine život lakšim.

Više snage, više obrtnog momenta, više zabave

Sa svojom ponudom snažnih, ekonomičnih motora, Hilux je spreman da pomera planine. Novi dizel motor zapremine 2,8 litara, snage 204 KS i sa 500 Nm obrtnog momenta, pruža najbolji odnos snage i potrošnje u klasi. Najsnažniji Hilux ubrzava bez razmišljanja, uz snagu neophodnu za vuču teških tereta sa lakoćom, kako biste, zahvaljujući impresivnoj potrošnji goriva, radili još efikasnije.

interior hilux
Snažan, trajan, pouzdan. Bez dileme

Bez obzira da li se radi o zahtevnom prevozu tereta, ili savlađivanju izazovnog terena, postoje dobri razlozi zašto ćete biti potpuno bezbrižni u ovom pikapu. Osim nosivosti od 1 tone, kapaciteta vuče od 3,5 tone, i manuelnog sistema pogona 4x4, novi Hilux se odlikuje i nizom sistema asistencije u off-road vožnji. Od automatskog diferencijala sa ograničenim proklizavanjem (LSD) do pomoći prilikom polaska na uzbrdici (HAC), ili aktivne kontrole prianjanja (A-TRC), Hilux će vas uvek odvesti tamo gde vas čeka posao.

Savršen spoj za posao i životne potrebe

Elegentan, udoban i dinamičan ni jedan drugi pikap ne pruža takav spoj kao što to čini Hilux, savršen za posao i svakodnevne potrebe. Kako bi vam zabava i mogućnost povezivanja uvek bili pristupačni, Hilux je opremljen ekranom u obliku tableta Toyota Touch® 2, dijagonale 8 inča, sa brojnim multimedijalnim funkcijama, od povezivanja pametnih uređaja do zvučnog sistema JBL podržanog harman CLARi-Fi tehnologijom. Kamera na zadnjem delu i niz naprednih bezbednosnih sistema obezbeđuju opuštanje na kraju napornog dana.

Prvi nam otkrijte svoje utiske

Pretplatite se na naš newsletter o modelu Hilux kako biste prvi dobijali najnovije informacije, obaveštenja i ponude.
Obaveštavajte me

Pobednik relija, nesavladiv u svakodnevnim prilikama

Poznat po svojim pustinjskim terenima i nezamislivim brzinama, reli Dakar je najteži test kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti vozila. Kao pobednik tog relija, Hilux je još jednom potvrdio svoju legendarnu moć, i to u takmičenju u kome je poverenje presudno. Zato, bez obzira da li prelazite dine takmičeći se, ili prevozite planine peska zbog potreba posla, možete biti sigurni da vas Hilux nikada neće izneveriti.

Saznajte više o modelu Toyota Hilux

Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Obeležavajući 50–godišnju dominantnost na globalnom tržištu, specijalni izložbeni model Hilux 'Invincible 50' je predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu. Toyota Hilux pik-ap godine u izboru Auto Bilda Toyota Hilux pik-ap godine u izboru Auto Bilda U trećem izboru za automobil godine, Zlatni auto, koji se održava u organizaciji specijalizovanog magazina Auto Bild, posetioci portala blic.rs, čitaoci magazina i članovi stručnog u kategoriji pik-ap /pick-up/ najviše poena dodelili Toyotinom modelu Hilux nove generacije. Fedor Konyukhov je 12. jula započeo svoj let balonom oko sveta Fedor Konyukhov je 12. jula započeo svoj let balonom oko sveta Fedor Konyukhov je započeo sa pokušajem postavljanja novog svetskog rekorda za let balonom oko sveta bez prekida.