1. Support
  2. Covid19-info
Odaberite

VAŽNE INFORMACIJE (COVID-19) #PARKIRAJSE #OSTANIKODKUĆE

Uvek smo verovali da je sve moguće kada imamo slobodu kretanja. Ali danas je suprotno. Ako možete parkirajte vašu Toyotu i tako pomozite da se što pre vratimo na puteve. Napravite distancu danas, da sutra budemo zajedno još jači. Zato što verujemo u bolje.

Ostajemo tu za Vas - ostajemo odgovorni zajedno

Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti.

 

Saznajte više

Unutrašnje pregrade za TAXI vozila

Toyota je razvila i ispitala posebne pregrade-separatore koji prave fizičku barijeru između prvog i drugog reda sedišta, odnosno prostora za vozača i prostora za putnike.

Saznajte više

Važno obaveštenje

Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti. Svesni smo da je potreba za održavanjem vozila od velike važnosti za javnu sigurnost i zato smo osigurali uslove za pružanje usluge servisa vozila, maksimalno se pridržavajući mera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnim organa.

Saznajte više

Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije

Korona virus je doneo našem društvu sasvim nove i neočekivane izazove. Uprkos tome što ostajemo kod kuće, istovremeno ne možemo da izbegnemo vožnju automobilom zbog neodložnih obaveza.

Saznajte više

Kako da dezinfikujete vaš automobil od korona virusa?

Dezinfikujte automobil kako biste sprečili širenje korona virusa

Saznajte više

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici

U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta.

Saznajte više

Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19.

Pandemija virusa korona postavila je pred naše društvo novi izazov. Zbog toga smo odlučili da neke naše aktivnosti privremeno obustavimo, suočeni sa pandemijom COVID-19.

Saznajte više

#OstaniKodKuće - Toyota vam predlaže kako da se zabavite

Haštag #OstaniKodKuće na društvenim mrežama ovih dana šalje poruku ohrabrenja, i savet kako da izolovanost učinite što je moguće lakšom.

Saznajte više

Toyota Srbija u službi zdravlja

Mobilnost kao preduslov za efikasniji rad zdravstvenih službi

Saznajte više