TOYOTA RELAX

Osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina
Budite bezbrižni tokom čitave godine uz dodatnu garanciju

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 160.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Zakažite servis

NAGRAĐUJEMO LOJALNOST

Do 10 godina garancije
kada servisirate kod nas

Obezbedite dodatnu bezbrižnost sa svakim servisom

Ako se opredelite da vašu Toyotu održavate u našem servisu, imaćete vrhunske majstore koji koriste isključivo originalne Toyota delove. Vašu lojalnost nagradićemo sa dodatnom garancijom u trajanju jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km) na originalne delove i rad. Kada dođe vreme za servis, sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoju Toyotu kod nas i vaša Toyota Relax garancija biće produžena do sledećeg redovnog servisa. Obuhvaćena su vozila starosti do 10 godina ili 160.000 kilometara (šta pre nastupi).

Zakažite servis

VOZITE BEZBRIŽNO

Sačuvajte garanciju vozila
i u godinama koje dolaze

Da Li Je Vaša Toyota Obuhvaćena Programom Toyota Relax?
Sva Toyotina vozila koji dolaze na redovni servis automatski dobijaju Toyota Relax dodatnu garanciju, ukoliko ispunjavaju sledeće uslove:

  • Vozilo mora biti starije od 2 godine, ili imati više od 85.000 km.
  • Rok isteka važeće garancije mora biti kraći od 1 godine, ili 15.000 km.
  • Vozilo ne sme biti starije od 10 godina ili imati više od 160.000 km.

Bezbrižnost tokom čitave godine

TRAJANJE GARANCIJE

Uz Toyota Relax, vaša dodatna garancija važiće od datuma obavljanja redovnog servisa do predviđenog datuma za naredni servis (obično 12 meseci ili 15.000 kilometara, zavisno od toga šta pre nastupi). Više informacija potražite od svog prodavca ili pogledajte priručnik za upotrebu vozila, sa navedenim planom i programom redovnog održavanja vozila.

Pronađite prodavca

Najčešća pitanja i odgovori

Da li je moje vozilo kvalifikovan za Toyota Relax garanciju?

- Sva vozila, nova ili korišćena, su kvalifikovana u koliko su mlađa od 10 godina i imaju manje od 160.000km i u koliko ispunjavaju uslove koji su određeni Opštim uslovima Toyota Relax garancije.
- Toyota Relax Garanciju mogu da dobiju samo vozila koja su proizvedena po Evropskoj specifikaciji i koja su registrovana u zemljama Toyota Adrija regiona (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crn Gora i Srbija)

Kako mogu da dobijem Toyota Relax garanciju?

- Toyota Relax garancija se dobija automatski, kada u ovlašćenom Toyota servisu uradite redovni servis na vašoj Toyoti, u skladu sa planom i programom koji je propisao proizvođač i sa originalnim Toyota rezervnim delovima i motornim uljima. Toyota Relax možete da produžite na svakom sledećem redovnom servisu za još 12 meseci ili 15000 km i tako sve do 10. godine ili 160.000 km.

Koliko traje Toyota Relax garancija?

- Toyota Relax garancija traje jedan servisni interval, odnosno 1 godinu ili 15.000 km (koji od ova dva uslova je prvi ispunjen) počev od dana obavljanja redovnog servisa. Toyota Relax garancija ne važi u prvih 30 dana ili 1000 km nakon obavljanja redovnog servisa.

Šta se dešava kada prodam automobil?

- Toyota Relax garancija je vezana za broj šasije vozila i novi vlasnik može da iskoristi prava koja iz nje proizsiču.

Ako sam propustio da obavim redovan servis na svojoj Toyoti, da li mogu da obnovimToyota Relax garanciju?

- Toyota Relax garancija se dobija na redovnom servisu bez obzira da li je u to vreme vozilo redovno održavano ili ne. Da bi ostvarili svoja prava uslov je da vozilo bude ispravno, odnosno da budu otklonjeni svi konstatovani kvarovi za od strane ovlašćenog servisa na delovima i sklopovima iz pokrića Toyota Relax garancije.

Koji su sve delovi i sklopovi na mojoj Toyoti obuhvaćeni sa Toyota Relax Garancijom?

- Specifikaciju delova i sklopova na vozilu koje pokriva Toyota Relax garancija možete videti ovde.

Da li su posledični troškovi kvarova pokriveni sa Toyota Relax garancijom?

- Ne, posledični troškovi kao što su šlepovanje, smeštaj, rent-a-car, izgubljeno vreme ili dobit, nisu pokriveni sa Toyota Relax Garancijom.

Saznajte više o Toyota servisu

Toyota Proace CITY Electic Toyota Proace CITY Electic Praktičnost uz nultu emisiju Toyotin park za buduće generacije Toyotin park za buduće generacije Toyota Srbija podržala je inicijativu i projekat nastavnika i učenika osnovne škole „Stojan Novaković“ iz Šapca i donacijom sadnica dala doprinos kreiranju buduće ekološke učionice. Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo pre više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svetu. Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine Žiri World Car Award, sastavljen od preko 90 specijalizovanih novinara iz čitavog sveta, proglasio je Akija Toyodu za Svetsku automobilsku ličnost godine za 2021.