Život je lakši kada ste povezani

Šta je MyT?

MyT je nova mobilna aplikacija koja vam daje pristup nizu od pet Toyotinih usluga povezivanja. Zahvaljujući sklopu uvek uključenih funkcija za uživanje, od Find My Car (pronađi moj automobil) do slanja podataka u automobil na putovanju, MyT vam štedi vreme i novac i oslobađa vas briga.

Pokretanje je jednostavno. Nakon što registrujete svoju Toyotu na mobilnoj aplikaciji MyT, moći ćete da istražite ponudu usluga povezivanja na svakom putovanju. Usluge povezivanja MyT su dostupne samo za ograničeni izbor Toyotinih modela za 2019. Pozivamo vas da se obratite svom ovlašćenom Toyota partneru kako biste saznali više.

Istražite šta nudi MyT


google-play-store


5 načina za bolju vožnju

Određivanje cilja automobila
Find My Car (Pronađi moj automobil) Koliko god dugo bili odsutni
Funkcija Find My Car koristi Google Maps putem aplikacije MyT i pomaže vam da odredite položaj vaše Toyote gde god bila parkirana, ali istovremeno vam omogućava da njenu lokaciju pošaljete porodici i prijateljima.
/
Share To Car (Prebaci podatke u automobil)

Jednostavan način planiranja vaših putovanja
Planirajte putovanje iz udobnosti svog doma ili u hodu pomoću aplikacije MyT, zatim pošaljite lokaciju direktno u navigacioni sistem vaše Toyote i tako polazak na putovanje učinite jednostavnijim

/
Service Reminders (Podsetnik za servis)

Nemojte nikada više propustiti redovan servis
MyT vam pomaže da sačuvate performanse vaše Toyote na najvišem nivou zahvaljujući podsetnicima za servis, na osnovu stvarne kilometraže vašeg vozila, kako nikada više ne biste propustili redovan servis.

/
Car To Door (Od automobila do vrata)

Praktična navigacija od automobila do uzlaznih vrata
Prenesite uputstva do odredišta iz navigacijskog sistema vaše Toyote na vaš mobilni telefon, za one situacije kada zadnji deo puta morate preći peške.

/
Driving Data (Podaci o vožnji)

Steknite uvid u istoriju vaših putovanja
Aplikacija MyT čuva podatke o vašem automobilu, omogućavajući vam pozivanje istorijskih podataka o vožnji, uključujući brzinu, ubrzanje i pređenu kilometražu, radi praktične analize načina vožnje za poslovne potrebe, ali i uopšte.

Kako početi sa korišćenjem usluga povezivanja MyT?

Usluge povezivanja MyT možete da počnete da koristite tek kada aktivirate svoj MyT nalog. Korisnički nalog možete napraviti putem Toyotine web strane ili mobilne aplikacije MyT, a tokom regristracije potrebno je da unesete što više informacija o svom vozilu kako biste završili registraciju.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje, možete je preuzeti sa Google Play Store-a.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, posetite svog ovlašćenog Toyota partnera koji će vam rado pomoći oko podešavanja usluga povezivanja za vaš MyT.

Pronađite Toyota partnera

Život je lakši kada ste povezani

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. TOYOTA GAZOO Racing najavljuje 2020 Dakar Rally tim TOYOTA GAZOO Racing najavljuje 2020 Dakar Rally tim TOYOTA GAZOO Racing najavila je danas all-star postavu za Rak Dakar koji bi trebalo da se po prvi put održi u Saudijskoj Arabiji, u januaru 2020. Radni tim sadrži četiri posade koje čine Nasser Al-Attiyah i navigator Mathieu Baumel; Giniel de Villiers i navigator Alex Haro; Bernhard Ten Brinke i navigator Tom Colsoul; i Fernando Alonso i navigator Marc Coma. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio danas da će započeti prodaju GR Supra GT4*1, trkačkog automobila za timove kupaca u Evropi, počevši od marta 2020. Toyotin ultrakompaktni BEV debituje u Tokiju Toyotin ultrakompaktni BEV debituje u Tokiju Spreman za proizvodnju i tržišni debi krajem 2020.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.