Život je lakši kada ste povezani

Šta je MyT?

MyT je nova mobilna aplikacija koja vam daje pristup nizu od šest Toyotinih internet usluga. Zahvaljujući sklopu uvek uključenih funkcija za uživanje, od Find My Car (pronađi moj automobil) do slanja podataka u automobil na putovanju, MyT vam štedi vreme i novac i oslobađa vas briga.

Pokretanje je jednostavno. Nakon što registrujete svoju Toyotu na mobilnoj aplikaciji MyT, moći ćete da istražite ponudu internet usluga na svakom putovanju. Internet usluge MyT su dostupne samo za ograničeni izbor Toyotinih modela za 2019. Pozivamo vas da se obratite svom ovlašćenom Toyota partneru kako biste saznali više.

Istražite šta nudi MyT


google-play-store


6 načina za bolju vožnju

Određivanje cilja automobila
Find My Car (Pronađi moj automobil) Koliko god dugo bili odsutni
Funkcija Find My Car koristi Google Maps putem aplikacije MyT i pomaže vam da odredite položaj vaše Toyote gde god bila parkirana, ali istovremeno vam omogućava da njenu lokaciju pošaljete porodici i prijateljima.
/
Share To Car (Prebaci podatke u automobil)

Jednostavan način planiranja vaših putovanja
Planirajte putovanje iz udobnosti svog doma ili u hodu pomoću aplikacije MyT, zatim pošaljite lokaciju direktno u navigacioni sistem vaše Toyote i tako polazak na putovanje učinite jednostavnijim

/
Service Reminders (Podsetnik za servis)

Nemojte nikada više propustiti redovan servis
MyT vam pomaže da sačuvate performanse vaše Toyote na najvišem nivou zahvaljujući podsetnicima za servis, na osnovu stvarne kilometraže vašeg vozila, kako nikada više ne biste propustili redovan servis.

/
Car To Door (Od automobila do vrata)

Praktična navigacija od automobila do uzlaznih vrata
Prenesite uputstva do odredišta iz navigacijskog sistema vaše Toyote na vaš mobilni telefon, za one situacije kada zadnji deo puta morate preći peške.

/
Driving Data (Podaci o vožnji)

Steknite uvid u istoriju vaših putovanja
Aplikacija MyT čuva podatke o vašem automobilu, omogućavajući vam pozivanje istorijskih podataka o vožnji, uključujući brzinu, ubrzanje i pređenu kilometražu, radi praktične analize načina vožnje za poslovne potrebe, ali i uopšte.

Kako početi sa korišćenjem internet usluge MyT?

Internet usluge MyT možete da počnete da koristite tek kada aktivirate svoj MyT nalog. Korisnički nalog možete napraviti putem Toyotine web strane ili mobilne aplikacije MyT, a tokom regristracije potrebno je da unesete što više informacija o svom vozilu kako biste završili registraciju.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje, možete je preuzeti sa Google Play Store-a.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, posetite svog ovlašćenog Toyota partnera koji će vam rado pomoći oko podešavanja internet usluga za vaš MyT.

Pronađite Toyota partnera

Život je lakši kada ste povezani

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Nova Corolla i RAV4 osvojili su pet zvezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Nova Corolla i RAV4 osvojili su pet zvezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, novi modeli Corolla i RAV4 2019. ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih pet zvezdica kao ocenu bezbednosti vozila po najnovijem i strožem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Ott Tänak i TOYOTA GAZOO Racing Svetski reli tim odneli su svoje druge pobede u sezoni na prvom učešću u reliju u Čileu. TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao titulu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (World Endurance Championship - WEC) u dramatičnom i meteorološki pogođenom Total 6 sati (Total 6 Hours) Spa-Francorchamps, predzadnjem krugu sezone 2018-2019.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.