Toyota Optiwhite

osvetlite svoju vožnju

OptiWhite sijalice menjaju proizvode Toyota OptiBlue i OptiBright a po svojim karakteristikama i performansama prevazilaze sve uporedive automobilske sijalice koje se trenutno mogu naći u tržištu.

Sa OptiWhite sijalicama farovi daju veći kontrast i bolju refleksiju objekata i oznaka na putu pa samim tim i veću vidljivost i bezbednost. Istovremeno, intenzivna bela boja svetla pozitivno utiče na budnost i pripravnost vozača u noćnoj vožnji.

Duži snopovi daju 60% više svetla i omogućavaju vozaču da jasnije i ranije primeti ostale učesnike u saobraćaju. Time se povećava bezbednost vožnje i ostavlja više vremena za reakciju vozača u slučaju nastanka opasne situacije.

Ono sa čime će kupci biti posebno zadovoljni je nenadmašan životni vek sijalice do 600 radnih sati.

/

Toyota OptiWhite sijalice predstavljaju savršenu kombinaciju stila i bezbednosti pa su nesumnjivo najbolji izbor za svetla Toyota automobila!

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota filtri vazduha u kabini Toyota filtri vazduha u kabini U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filtrima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota originalni delovi Toyota originalni delovi Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.