Toyota Optiwhite

osvetlite svoju vožnju

OptiWhite sijalice menjaju proizvode Toyota OptiBlue i OptiBright a po svojim karakteristikama i performansama prevazilaze sve uporedive automobilske sijalice koje se trenutno mogu naći u tržištu.

Sa OptiWhite sijalicama farovi daju veći kontrast i bolju refleksiju objekata i oznaka na putu pa samim tim i veću vidljivost i bezbednost. Istovremeno, intenzivna bela boja svetla pozitivno utiče na budnost i pripravnost vozača u noćnoj vožnji.

Duži snopovi daju 60% više svetla i omogućavaju vozaču da jasnije i ranije primeti ostale učesnike u saobraćaju. Time se povećava bezbednost vožnje i ostavlja više vremena za reakciju vozača u slučaju nastanka opasne situacije.

Ono sa čime će kupci biti posebno zadovoljni je nenadmašan životni vek sijalice do 600 radnih sati.

/

Toyota OptiWhite sijalice predstavljaju savršenu kombinaciju stila i bezbednosti pa su nesumnjivo najbolji izbor za svetla Toyota automobila!

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota originalni delovi Toyota originalni delovi Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila. Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica.