Toyota Optiwhite

osvetlite svoju vožnju

OptiWhite sijalice menjaju proizvode Toyota OptiBlue i OptiBright a po svojim karakteristikama i performansama prevazilaze sve uporedive automobilske sijalice koje se trenutno mogu naći u tržištu.

Sa OptiWhite sijalicama farovi daju veći kontrast i bolju refleksiju objekata i oznaka na putu pa samim tim i veću vidljivost i bezbednost. Istovremeno, intenzivna bela boja svetla pozitivno utiče na budnost i pripravnost vozača u noćnoj vožnji.

Duži snopovi daju 60% više svetla i omogućavaju vozaču da jasnije i ranije primeti ostale učesnike u saobraćaju. Time se povećava bezbednost vožnje i ostavlja više vremena za reakciju vozača u slučaju nastanka opasne situacije.

Ono sa čime će kupci biti posebno zadovoljni je nenadmašan životni vek sijalice do 600 radnih sati.

/

Toyota OptiWhite sijalice predstavljaju savršenu kombinaciju stila i bezbednosti pa su nesumnjivo najbolji izbor za svetla Toyota automobila!

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota originalne sijalice Toyota originalne sijalice Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću. Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.