Toyota Optiwhite

osvetlite svoju vožnju

OptiWhite sijalice menjaju proizvode Toyota OptiBlue i OptiBright a po svojim karakteristikama i performansama prevazilaze sve uporedive automobilske sijalice koje se trenutno mogu naći u tržištu.

Sa OptiWhite sijalicama farovi daju veći kontrast i bolju refleksiju objekata i oznaka na putu pa samim tim i veću vidljivost i bezbednost. Istovremeno, intenzivna bela boja svetla pozitivno utiče na budnost i pripravnost vozača u noćnoj vožnji.

Duži snopovi daju 60% više svetla i omogućavaju vozaču da jasnije i ranije primeti ostale učesnike u saobraćaju. Time se povećava bezbednost vožnje i ostavlja više vremena za reakciju vozača u slučaju nastanka opasne situacije.

Ono sa čime će kupci biti posebno zadovoljni je nenadmašan životni vek sijalice do 600 radnih sati.

/

Toyota OptiWhite sijalice predstavljaju savršenu kombinaciju stila i bezbednosti pa su nesumnjivo najbolji izbor za svetla Toyota automobila!

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota filtri vazduha u kabini Toyota filtri vazduha u kabini U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filtrima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.