Toyota Touch 2 Upgrade

Nadogradite da biste dobili najviše od svoje Toyote

Od dnevnih putovanja do avanturističkih izleta, sitni detalji čine razliku na putu. Nadogradnjom Toyota Touch® 2 sa Go multimedijalnim sistemom otključaćete mnoštvo novih funkcija koje će poboljšati Vaš život za volanom - dajući Vam bolju navigaciju, interfejs koji je jednostavniji za korišćenje i povezana ažuriranja u realnom vremenu.

Nadogradnja Vašeg postojećeg Toyota Touch® 2 sa Go multimedijalnim sistemom će Vam dati sledeće poboljšane funkcije::

  • Novi i poboljšani dizajn ekrana, koji, uz pojednostavljen izgled i utisak, čini sistem intuitivnijim i ugodnijim za upotrebu na putu
  • Mnoštvo novih funkcija, uključujući prikaz podeljenog ekrana, TOMTOM® upozorenja za prenos u realnom vremenu i automatsku navigaciju 
  • Osetljiv ekran i poboljšani meni koji Vam omogućava lagano povlačenje i pomicanje ekrana
  • Besplatno ažuriranje mape za tri godine kako bi Vaše rute uvek bile ažurne
  • Besplatne usluge online povezivanja na tri godine kako biste mogli da iskoristite sve aplikacije u sistemu i ostanete povezani gde god se nalazili kada ste povezani s Internetom 

Map Care


Sa više od 700.000 naziva ulica i 300.000 ograničenja brzine koji se svake godine menjaju širom Evrope, neophodno je ostati u toku na putu. Tri godine besplatnih ažuriranja mapa i povezanih usluga osiguraće Vam da dođete do mesta na kojem morate da budete na vreme i bez nepotrebnih kašnjenja. Vaše evropske mape će se redovno ažurirati kako bi Vam dale tačne smernice, štedeći Vam vreme i novac, čineći Vaše vreme na putu još opuštenijim.

/
Online povezane usluge


Ažuriranja mapa nisu jedina funkcija koja će poboljšati Vašu navigaciju. Imati Internet vezu - bilo putem pametnog telefona ili Toyotinog hotspota - otvara čitav novi svet mogućnosti za volanom:

  • Sa Auto Navigation i TOMTOM® Real Time Traffic funkcijom na Vašem dnevnom putovanju recite zbogom iznenađujućim zastojima. Jednostavno unesite redovna nedeljna putovanja - zajedno s vremenom putovanja - onda, kada krenete, bićete obavešteni o svim zagušenjima i, ako je potrebno, preuzeti alternativnu rutu.
  • Kada unosite odredište, planirajte unapred informacije u realnom vremenu i primajte redovno ažuriranje saobraćaja i vremena, kao i informacije o okolini. Nikada se više nećete izgubiti u potrazi za benzinskom stanicom ili pokušajem da pronađete mesto za parkiranje - čak možete pronaći i informacije o ceni goriva i parkinga.
  • Google Street View omogućava Vam da vidite bilo koje mesto na ekranu i odaberete svoje odredište na tom mestu.

Nadogradnja je jednostavna; za besprekornu promenu samo posetite svog lokalnog Toyotinog prodavca ili je možete sami ažurirati online putem My Toyota.

/
Toyota Touch® sa Go+


Ako već imate Map Care sa Toyota Touch ® 2, sa Go+ možete izvršiti ažuriranje mape, koje uključuje nadogradnju na najnoviji softver, bez dodatnih troškova. Nakon nadogradnje možete da kupite povezane usluge tako što ćete jednostavno posetiti e-prodavnicu na portalu za kupce i preuzeti je sami.

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.

Otkrijte Toyota Touch® 2 detaljnije

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.